Van harte welkom op Kampeerbos De Simonshoek

Genieten van rust, ruimte en gezelligheid in het sfeervolle Limburg

Op Kampeerbos De Simonshoek staan wij altijd klaar voor onze gasten en wij geven ze graag een heerlijk gevoel van thuiskomen. Onze camping is een veilige haven midden in de prachtige natuur. Wij genieten van een mooie glimlach op het gezicht en geloven dat zelfs de kleinste verrassingen verwachtingen kunnen overtreffen. Van elke dag een gezellige mand met een vers ontbijtje tot aan fris en zacht beddengoed in de verrassende boomhutten, en van verzorgde en ruime kampeerplaatsen tot de unieke Simon's Zwem Arena. 

Het team van Kampeerbos De Simonshoek werkt iedere dag met veel passie en genegenheid. Onze kracht ligt bij persoonlijke aandacht. Het direct in contact staan met onze gasten en er samen voor zorgen dat iedereen het fijn heeft. 

Kampeerbos De Simonshoek: het back to basic kampeergevoel, met echte toewijding. Wij zijn pas tevreden als u met een glimlach vertrekt! 

Foto BoomhutPiet en irma.jpg

Vergeet niet om uw wandelschoenen en/of fiets mee te nemen want Kampeerbos De Simonshoek is door de centrale ligging in de driehoek Eindhoven - Venlo - Weert een uitstekend vertrekpunt om uw ontdekkingstocht in zowel Noord- en Midden-Limburg als Oost-Brabant te beginnen.

Wij hopen u binnenkort in het zonnige zuiden van Nederland te mogen begroeten.

Piet & Irma van Heugten en medewerkers... en de groetjes van Simon de Boomkabouter!