Actieve vakantie Noord-Limburg

Actieve vakantie Noord-Limburg: Volop wandelen en fietsen

Ontdek de Noord-Limburgse omgeving op de fiets of te voet tijdens een kampeervakantie op Kampeerbos de Simonshoek. Dit is een prachtige regio met ongekende mogelijkheden tot lekker actief bezig zijn in de natuur en het ervaren van een inspirerende cultuur. U gaat gegarandeerd een onvergetelijke tijd tegemoet met momenten om nooit te vergeten. Op de receptie van de camping wordt u met liefde geholpen bij het uitzoeken van mooie routes die u door het Noord-Limburgse of Brabantse landschap leiden. Deze wandel- en fietstochten kennen verschillende afstanden en brengen u op verschillende plekken. Zo kunt u iedere dag actief zijn en wacht er iedere dag van uw vakantie in Noord-Limburg een nieuwe verrassing.

Waarom kiezen voor een actieve Vakantie in Noord-Limburg?

  • Actie: Voor de fanatieke wandelaar en fietser liggen er prachtige wandel- en fietsroutes klaar, waar u deze Limburgse streek kunt ontdekken.
  • Prachtige Natuur: Noord-Limburg kent prachtige landschappen, bossen en heidevelden. Vanaf de camping is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de Maasrivier, natuurgebied de Groote Peel en het Leudal. Daarnaast kent Meijel zelf meerdere bosrijke gebieden en een prachtig kanaal die zeker een bezoek waard zijn.
  • Cultuur & Avontuur: Combineer uw actieve bezigheden met culturele bezienswaardigheden, lokale gastronomie en meer. De regio biedt een overvloed aan mogelijkheden!

Ontdek, ervaar & geniet in Noord-Limburg

Voor een actieve kampeervakantie in Noord-Limburg, is Kampeerbos de Simonshoek in Meijel een toplocatie. Een fijne camping met ruime kampeerplekken of unieke accommodaties om te overnachten. U maakt gebruik van een goed onderhouden sanitair gebouw en geniet van het (binnen)zwembad. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd in de horecagelegenheid op het terrein. Zo ontstaat er een gezellig samenzijn van senioren die genieten van kamperen in een rustige natuuromgeving, maar ook houden van gezelligheid.

De camping ligt aan de rand van het dorp Meijel. Het centrum is eenvoudig te bereiken. Hier vindt u een plaatselijke supermarkt, bakker, slager en winkels. En ook gastronomie is er in overvloed. Alles wat u nodig heeft om uw actieve kampeervakantie te laten slagen! Wilt u graag een kampeerplek reserveren op camping de Simonshoek in Noord-Limburg? Zoek dan niet verder en ontdek op de website wat Kampeerbos de Simonshoek nog meer te bieden heeft.