Animatie

Alle kinderen opgelet want ga jij met je mama, papa, broer, zus, opa of oma op vakantie naar De Simonshoek?

Dan heb jij echt mazzel want hier beleef jij samen met Simon de Boomkabouter, je vriendjes en vriendinnetjes en het  recreatieteam de tijd van je leven en zul je een hoop te gekke herinneringen mee naar huis nemen!

De muziek klinkt over de camping, het recreatieteam en Simon de Boomkabouter staan al samen te dansen, en dat kan maar één ding betekenen: er wordt weer een activiteit gestart. Welke activiteit zal het zijn? Ga je knutselen, voetballen in de voetbalkooi, hollen in de bossen, spetteren in Simon's Zwem Arena of ga je de camping ontdekken tijdens een coole speurtocht.

Welke activiteit je ook gaat doen, op De Simonshoek is het altijd feest!!

Je kunt bij ons bijvoorbeeld een ster worden in een leuke musical of schitteren in een lipdub die we helemaal zelf maken. Ben jij reuze benieuwd welke activiteiten er precies zijn, klik dan snel op een van de recreatieprogramma's.

Soms zijn de nieuwe programma's nog in ontwikkeling maar dan kun je via het oude programma alvast een indruk krijgen van onze activiteiten en zetten wij het nieuwe programma zo snel mogelijk online.