Beleef de Simonshoek

Tijdens uw verblijf op onze camping kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten, die allen ons streven naar optimale kwaliteit weerspiegelen.

Receptie

Bij onze receptie vindt u veel toeristische informatie, tips om te genieten in de omgeving en een antwoord op elke vraag. 's Morgens kunt u hier uw bestelde verse broodjes ophalen en de krant kopen. Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om te internetten. Tevens verhuren wij fietsen en skelters.

Horeca

In de gezellige horecagelegenheid met groot terras en met uitzicht op het zwembad is het gezellig vertoeven. Voor een heerlijke kop koffie, met Limburgse vlaai, een drankje, een speciaal biertje van Lindeboom of een lekker hapje kunt u hier terecht. In de seizoenen kunt u op vaste dagen ook genieten van heerlijke dagschotels, pizza's en pannenkoeken!

Frituur

Bij de frituur bakken ze de frietjes heerlijk krokant en verkopen ze een ruim assortiment snacks, om mee te nemen of ter plekke te consumeren. De openingstijden van de frituur communiceren wij in ons Simonshoekje.

Sanitair

Over de staat van de sanitair-gebouwen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze zijn in één woord kraak helder en voorzien van toiletten, douches, wastafels, wascabine, baby-room, afwasplaats, textiel wasplaats, en chemische stortplaats. Voor minder validen gasten is er ook een aangepaste toilet, douche en wastafel aanwezig. Natuurlijk is er ook een camperservicestation.

Zwembad

Simon's Zwem Arena is een uniek zwembad waarbij u met mooi weer heerlijk in de openlucht zwemt en bij minder zonnig of koud weer lekker kunt genieten van een overdekt zwembad. De watertemperatuur is altijd rond de 29 °C. Regelmatig organiseren wij waterpret met de opblaasbare super glijbaan, de Aqua-Bubble en andere leuke waterspelen, maar ook 's morgens baantjes zwemmen voor volwassenen of deelnemen aan trimzwemmen, Fifty Fit of Aqua-joggen behoort tot de mogelijkheden. Wij garanderen voor jong en oud elke dag veel uren zwemplezier.

Speelplaats

Vervelen is niet mogelijk, er is van alles te doen op De Simonshoek. De grote Air-trampoline geeft veel springplezier voor jong en oud. Op het grote sportveld ligt Simon's playground hier is volop ruimte om allerlei activiteiten zoals volleybal, basketbal of voetbal te spelen, ook kun je op het sportveld leuk vliegeren. In de speeltuin kun je klimmen en klauteren en geven de zandbak met de waterpomp veel speelplezier. Naast deze speelmogelijkheden kun je natuurlijk ook deelnemen aan het gezellige recreatieprogramma met activiteiten voor jong en oud.

Wasserette

Voor de vakantie-was hebben wij de wasserette service. U brengt de was 's-morgens weg en 's -middags kan deze weer schoon en droog worden gehaald.