Receptie

hotel-bell.jpg

Bij de receptie van Kampeerbos de Simonshoek krijg je niet alleen een sleutel of een kampeerplek toegewezen. U krijgt een warm welkom en we voorzien u van alle belangrijke informatie om uw verblijf een goede start te geven. Laat de receptie van onze camping het begin zijn van een onvergetelijk verblijf, waar gastvrijheid en een heerlijk vakantiegevoel samenkomen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en jouw avontuur te laten beginnen!

Ons vriendelijke personeel staat dan ook paraat om u te assisteren en al je vragen te beantwoorden. Of u nu tips nodig hebt voor de beste wandel- of fietsroutes, aanbevelingen voor lokale eetgelegenheden, of gewoon wat extra informatie wilt over onze faciliteiten, we zijn hier om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

We staan dagelijks van 09.00 - 17.00 uur klaar om uw vragen te beantwoorden, om u in- of uit te checken en u te voorzien van toeristische informatie en tips om te genieten van de omgeving van Kampeerbos De Simonshoek. In drukke periodes is de receptie zelfs langer geopend.