Speelvoorzieningen

Sport en spel (2).jpg

Camping de Simonshoek is een vrolijk speelparadijs voor de jongste avonturiers, waar lachen, ravotten en spelen centraal staan. Er is een groot klimtoestel, een glijbaan en een flinke zandbak aanwezig. Dat betekent voor de kleinsten volop zandkastelen bouwen en de creativiteit de vrije loop laten gaan.

Vlakbij bevindt zich de voetbalkooi, waar jonge voetballers hun skills kunnen laten zien en vriendschappelijke wedstrijdjes kunnen spelen. Een mooie ontmoetingsplek voor actieve kinderen die graag een balletje trappen. Voor degenen die houden van springen en stuiteren is er ook een vrolijk springkussen dat garant staat voor lachende gezichten en blije sprongen. Hier kunnen de kinderen zich lekker op uitleven in de buitenlucht.

Bij Camping de Simonshoek is de speelgelegenheid meer dan alleen een plek om te spelen; het is een plek waar vriendschappen worden gesmeed, avonturen worden beleefd en waar onvergetelijke jeugdherinneringen worden gemaakt. In combinatie met het zwembad is er voor kinderen van alle leeftijden voldoende vermaak aanwezig tijdens de kampeervakantie.