Het hele jaar genieten van uw vakantieverblijf

Ontdek het hele jaar door pure ontspanning op Camping de Simonshoek

Met onze 100 jaarplaatsen bieden we u het hele jaar door een thuis weg van huis. Gelegen aan de rand van het bos en omringd door de rustgevende geluiden van de natuur, bieden onze jaarplaatsen de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te genieten van de ultieme vrijheid van het buitenleven.

Seizoen na seizoen genieten

Of u nu een fervent kampeerder bent of gewoon op zoek bent naar een eigen plekje in de natuur, onze jaarplaatsen zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Zo geniet u  door de seizoenen heen van het ontwaken van de natuur in het voorjaar tot aan het kleurrijk landschap in de herfst. Op onze camping ligt de natuur letterlijk en figuurlijk aan uw voeten. Met volledige aansluitingen voor water, elektriciteit en riolering is het gemak van thuis nooit ver weg. Een jaarplaats betekent dus volop genieten van de natuur, zonder in te leveren op comfort.

Faciliteiten voor alle leeftijden

Camping de Simonshoek is meer dan alleen een plek om uw stacaravan neer te zetten. Onze uitgebreide faciliteiten bieden vermaak voor iedereen. Van een verfrissende duik in het zwembad tot gezellige eetavonden in onze horeca, er is altijd wel iets te beleven. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of in de voetbalkooi.

Omgeven door natuurpracht

Onze camping is ideaal gelegen, aan de voet van het Simonshoekse bos. Verken de nabijgelegen wandel- en fietspaden en ontdek de verborgen schatten van het Noord-Limburgse landschap. Breng een bezoek aan dorpjes in de omgeving en ontdek lokale historie, de bruisende recreatietak en culinaire lekkernijen.

Reserveer uw jaarplaats bij Camping de Simonshoek

Klaar om het hele jaar door te genieten van rust en plezier? Bel dan en vraag naar de mogelijkheden voor een jaarplaats op Camping de Simonshoek. Wie weet maakt u binnenkort van onze prachtige camping uw tweede thuis. Ontdek het buitenleven en creëer fijne herinneringen met uw familie, ieder seizoen opnieuw.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op Camping de Simonshoek.