Het hele jaar genieten van uw vakantieverblijf

Een gedeelte van de camping is ingericht voor 120 jaarplaatsen. Deze ruime kavels (mogelijk tot 300 vierkante meter) bieden u de mogelijkheid voor het plaatsen van een tourcaravan, stacaravan, een "chalet" of mobiele bungalow. Deze plaatsen zijn het gehele jaar beschikbaar voor recreatief gebruik. Alle plaatsen zijn voorzien van water, elektra en riool aansluiting. Er is toch niets mooier om uw vrijetijd en vakanties in de natuur door te brengen en te genieten van uw eigen vakantieverblijf wanneer u dit wilt.

Heeft u de wens om een stacaravan, "chalet" of mobiele bungalow te kopen, Kampeerbos De Simonshoek heeft diverse contacten en samenwerkingsmogelijkheden met leveranciers en helpen u natuurlijk graag met het plaatsen en aansluiten op alle aanwezige voorzieningen van uw nieuwe stacaravan of chalet naar keuze. Kijk bijvoorbeeld eens op bergjes.nl

Ook behoort het tot de mogelijkheden dat er op De Simonshoek een vakantieverblijf naar uw wens te koop staat of dat u met uw vakantieverblijf verhuist naar onze camping.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op onze camping of er voor u een geschikte plaats bij is. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken, wij vertellen u graag de vele mogelijkheden die De Simonshoek u kan bieden. Bij ons is de koffie altijd bruin.