Het hele jaar genieten van uw vakantieverblijf

Een gedeelte van de camping is ingericht voor 120 jaarplaatsen. Deze ruime kavels (mogelijk tot 300 vierkante meter) bieden u de mogelijkheid voor het plaatsen van een toercaravan, stacaravan, een 'chalet' of mobiele bungalow. Deze jaarplaatsen zijn het gehele jaar beschikbaar voor recreatief gebruik. Alle plaatsen zijn voorzien van water-, elektra- en rioolaansluiting. Er is toch niets mooier om uw vrije tijd en vakanties in de natuur door te brengen en te genieten van uw eigen vakantieverblijf wanneer u dit wilt.

Heeft u de wens om een stacaravan, 'chalet' of mobiele bungalow te kopen, dan heeft Kampeerbos De Simonshoek diverse contacten en samenwerkingsmogelijkheden met leveranciers. Kijk bijvoorbeeld eens op deze site: bergjes.nlWij helpen u natuurlijk ook graag met het plaatsen en aansluiten van uw nieuwe stacaravan of chalet. 

Ook behoort het tot de mogelijkheden dat er op Kampeerbos De Simonshoek een vakantieverblijf naar uw wens te koop staat of dat u met uw vakantieverblijf verhuist naar onze camping.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op onze camping of er voor u een geschikte plaats bij is. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken, wij vertellen u graag de vele mogelijkheden die De Simonshoek u kan bieden. Bij ons is de koffie altijd bruin.