Vanaf 29/8 weer kamperen met de ACSI-kortingskaart!

Kamperen in Limburg

Kampeerplaatsen.jpg

Genieten in het groen van de Peel

Op Kampeerbos De Simonshoek in de gemeente Peel en Maas hebben wij 70 prachtige, zeer ruime kampeerplaatsen. De meeste zijn ingedeeld in gezellige kleinschalige kampeervelden maar er zijn ook kampeerplaatsen die met veel groen zijn afgebakend. U kunt zelf een keuze maken tussen een zonnige of een schaduwrijke plaats, een plek met veel privacy of een plaats op zo'n gezellig kampeerveld. Al onze plaatsen zijn voorzien van een mooie grasmat.

U kunt bij ons ZORGELOOS BOEKEN >.

Bekijk tarieven >

U kunt bij ons terecht met een toercaravan, een tent of met de camper

Voor één of meerdere nachten of een langere kampeervakantie. Kijk welk arrangement het beste bij uw verblijf past. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting, en een watertappunt is altijd vlakbij. De 'kampeerplaatsen extra' zijn nog wat ruimer en voorzien van water, elektra en riool. Natuurlijk is er ook aan het comfort voor de campers gedacht: bij het camperservicepunt kunt u uw tank vullen met vers water en uw vuilwatertank legen.

Motorrijders, fietsers en wandelaars zijn bij ons altijd gegarandeerd van een vrije plaats en wij hanteren hiervoor een speciaal tarief.

Kampeerplaats Simonshoek

Huisdieren / WiFi

Uw huisdier (aantal in overleg) mag kosteloos mee kamperen, mits deze buiten de camping wordt uitgelaten, geen overlast aan derden bezorgt en op de camping altijd is aangelijnd. Uw huisdier is vanwege de hygiëne helaas niet welkom in en rondom de receptie, de horecagelegenheid, het zwembad inclusief de ligweide, de sanitairgebouwen en de speelplaatsen.

In en rondom onze horecagelegenheid is er WiFi en het gebruik hiervan is GRATIS

Uiteraard bent u van harte welkom om onze camping te komen bezichtigen en kunt u zelf uw favoriete plaats uitzoeken. Eenmaal een keuze gemaakt, kunnen de vakantiekriebels beginnen. Ouders en grootouders genieten van hun spelende kinderen of kleinkinderen. Heerlijk lekker lui een boek lezen bij de tent of caravan, gezellig met z'n allen naar het zwembad of meedoen met de activiteiten die het recreatieteam samen met Simon de Boomkabouter met veel enthousiasme elke ochtend, middag en avond organiseren. Kamperen kan bij ons het hele jaar door: onze camping is het hele jaar geopend. Reserveren is buiten het hoogseizoen niet noodzakelijk, maar een telefoontje kunt u voor de zekerheid altijd even plegen.

ACSI-kaart acceptatieperiodes

2021: 01-01 t/m 11-05, 25-05 t/m 11-07 en 29-08 t/m 31/12 

Reserveren met de ACSI-kaart kan telefonisch (077-4661797) of per e-mail (info@simonshoek.nl). Uiteraard dient u bij aankomst wel uw pas te kunnen tonen.

Beschikbaarheid en reserveren >