Kamperen in Limburg

Genieten in het groen van de Peel

Op de camping vindt u 70 prachtige zeer ruime kampeerplaatsen, ingedeeld in gezellige kleinschalige kampeervelden maar ook met veel groen afgebakende kampeerplaatsen. U kunt een keuze maken tussen zonnige of schaduwrijke plaatsen, plekken met veel privacy of plaatsen op een gezellig kampeerveld, allen voorzien van een mooie grasmat.

U kunt bij ons terecht met tourcaravan, tent of natuurlijk met de camper voor een korte of lange kampeervakantie, kijk welk arrangement het beste bij uw verblijf past. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting en een watertappunt is altijd vlakbij. De kampeerplaatsen extra, zijn voorzien van water, elektra en riool. Ook aan campers is gedacht, u kunt bij het camperservicepunt uw tank vullen met vers water en uw vuilwatertank legen.

Motorrijders, fietsers en wandelaars zijn bij ons altijd gegarandeerd van een vrije plaats en wij hanteren hiervoor een speciaal tarief.

In en rondom onze horecagelegenheid is bij gebruik van een consumptie het gebruik van WiFi GRATIS!

Uw huisdier (aantal in overleg) mag kosteloos mee kamperen, mits deze buiten de camping wordt uitgelaten, geen overlast aan derden bezorgt en op de camping altijd is aangelijnd. Uw huisdier is niet welkom in en rondom de receptie, de horecagelegenheid, het zwembad, de sanitair-gebouwen en de speelplaatsen.

Uiteraard bent u van harte welkom om onze camping te komen bezichtigen en kunt u zelf uw favoriete plaats uitzoeken. Eenmaal een keuze gemaakt, kunnen de vakantiekriebels beginnen. Ouders en grootouders genieten van hun spelende kinderen of kleinkinderen. Heerlijk lekker lui een boek(je) lezen bij de tent of caravan, gezellig met z'n allen naar het zwembad of meedoen met de activiteiten die het professionele recreatieteam samen met Simon de Boomkabouter elke ochtend, middag en avond organiseren. Kamperen kan bij ons altijd, onze camping is het hele jaar geopend. Reserveren is buiten het hoogseizoen niet noodzakelijk, een telefoontje kunt u voor de zekerheid altijd even plegen.

Van 1 jan t/m 15 juli en van 1 sept t/m 31 dec kunt u bij ons kamperen met de ACSI pas! Reserveren met de ACSI pas kan alleen per mail info@simonshoek.nl of telefonisch 077-4661797
Uiteraard dient u bij aankomst wel uw pas te tonen! Wij stellen een deel van onze toerplaatsen beschikbaar voor kampeerders met CampingCard ACSI.

Klik op het ACSI logo om direct contact met ons op te nemen!