Kamperen in Limburg

UPDATE CORONA-MAATREGELEN per 08-07-2020

Wij informeren u graag over de laatste richtlijnen en maatregelen betreffende Corona.

Wij vragen u vriendelijk om onderstaande basisregels in acht te nemen voor zowel uw eigen gezondheid als die van uw medegasten en ons personeel:

Iedereen dient 1,5 meter afstand van elkaar te behouden. Hierop zijn een aantal uitzonderingen:

 • Jongeren t/m 17 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden
 • Kinderen t/m 12 jaar hoeven daarnaast ook geen 1,5 meter afstand te houden tot anderen
 • Personen die tot één huishouden/gezin behoren hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden

Overige voorzorgsmaatregelen:

 • Was vaker je handen
 • Hoest en nies in je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Schud geen handen
 • Indien u of een medereiziger de volgende klachten heeft, laat u dan testen en blijf thuis: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

Heeft u klachten zoals hoesten, keelpijn en/of koorts dan verzoeken wij u om met uw gehele gezin thuis te blijven en uw komst naar de camping uit te stellen.

KAMPEREN

De gemeenschappelijke sanitairgebouwen zijn weer geopend.

U kunt deze zomer nog bij ons komen kamperen op mooie ruime plaatsen met een eigen caravan, tent of camper. Ook op deze plaatsen en in de sanitairgebouwen dienen de RIVM-richtlijnen in acht genomen te worden. 

VERHUUROBJECTEN

Op Kampeerbos de Simonshoek hebben we ook prachtige verhuurobjecten met eigen/privé sanitair te huur. Er is daarbij keuze uit een Luxe Safaritent, een Kampeerton Deluxe en onze unieke Boom-Kampeertonnen.  Kijk voor beschikbaarheid op de site of vraag het even na op de receptie. 

ZWEMMEN

Campinggasten kunnen zoals u gewend bent iedere dag zwemmen. Het is nog wel steeds verplicht om van tevoren te reserveren via de receptie.

HORECA / RECEPTIE

Onze eigen horecagelegenheid is beperkt geopend. In Meijel zijn diverse mogelijkheden om heerlijk eten te bestellen of af te halen. De receptie is in de zomervakantie geopend van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Fietsen en wandelen in de omgeving is altijd mogelijk. Geniet van de prachtige natuur die deze regio te bieden heeft. 

Mocht u vragen hebben dan is Irma uw aanspreekpunt. Telefonisch bereikbaar op 06-47079848 en vanaf een buitenlandse provider 0031-647079848 of via e-mail irma@simonshoek.nl

Wij wensen iedereen een fijn verblijf. Blijf gezond, help elkaar en geniet!

Met vriendelijke groet Piet en Irma van Heugten en medewerkers.

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op: 

https://www.rivm.nl

Wij dragen zorg voor een goede hygiëne op onze locatie. 

 • Het schoonmaken van de verblijfsruimtes en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
 • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Kortom; u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt van uw verblijf genieten.

Genieten in het groen van de Peel

Op de camping vindt u 70 prachtige zeer ruime kampeerplaatsen, ingedeeld in gezellige kleinschalige kampeervelden maar ook met veel groen afgebakende kampeerplaatsen. U kunt een keuze maken tussen zonnige of schaduwrijke plaatsen, plekken met veel privacy of plaatsen op een gezellig kampeerveld, allen voorzien van een mooie grasmat.

U kunt bij ons terecht met tourcaravan, tent of natuurlijk met de camper voor een korte of lange kampeervakantie, kijk welk arrangement het beste bij uw verblijf past. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting en een watertappunt is altijd vlakbij. De kampeerplaatsen extra, zijn voorzien van water, elektra en riool. Ook aan campers is gedacht, u kunt bij het camperservicepunt uw tank vullen met vers water en uw vuilwatertank legen.

Motorrijders, fietsers en wandelaars zijn bij ons altijd gegarandeerd van een vrije plaats en wij hanteren hiervoor een speciaal tarief.

In en rondom onze horecagelegenheid is bij gebruik van een consumptie het gebruik van WiFi GRATIS!

Uw huisdier (aantal in overleg) mag kosteloos mee kamperen, mits deze buiten de camping wordt uitgelaten, geen overlast aan derden bezorgt en op de camping altijd is aangelijnd. Uw huisdier is niet welkom in en rondom de receptie, de horecagelegenheid, het zwembad, de sanitair-gebouwen en de speelplaatsen.

Uiteraard bent u van harte welkom om onze camping te komen bezichtigen en kunt u zelf uw favoriete plaats uitzoeken. Eenmaal een keuze gemaakt, kunnen de vakantiekriebels beginnen. Ouders en grootouders genieten van hun spelende kinderen of kleinkinderen. Heerlijk lekker lui een boek(je) lezen bij de tent of caravan, gezellig met z'n allen naar het zwembad of meedoen met de activiteiten die het professionele recreatieteam samen met Simon de Boomkabouter elke ochtend, middag en avond organiseren. Kamperen kan bij ons altijd, onze camping is het hele jaar geopend. Reserveren is buiten het hoogseizoen niet noodzakelijk, een telefoontje kunt u voor de zekerheid altijd even plegen.

Van 1 jan t/m 15 juli en van 1 sept t/m 31 dec kunt u bij ons kamperen met de ACSI pas! Reserveren met de ACSI pas kan alleen per mail info@simonshoek.nl of telefonisch 077-4661797
Uiteraard dient u bij aankomst wel uw pas te tonen! Wij stellen een deel van onze toerplaatsen beschikbaar voor kampeerders met CampingCard ACSI.

Klik op het ACSI logo om direct contact met ons op te nemen!