Kamperen in Limburg

Update Corona-virus 31-05-2020

Stapje voor stapje meer versoepeling, 

Het is mogelijk om aanwezig te zijn op de door u gehuurde jaar of seizoenplaats u dient wel te beschikken over eigen sanitair.  Dagbezoeker mag u ontvangen, Logés mogen nog niet in uw kampeermiddel slapen. 

Kamperen met eigen caravan of camper is indien u over eigen sanitair beschikt ook mogelijk. De stortplaats voor het chemisch toilet is geopend. Het camper service station is te gebruiken, watertappen zowel warm als koud behoort ook tot de mogelijkheden. Voor sommige plaatsen is het mogelijk privé douche ruimte te beschikking te krijgen. 

Onze verhuur objecten met eigen/privé sanitair zijn te huur zoals  Luxe Safaritent, Kampeerton Deluxe en onze unieke Boom-Kampeertonnen.  

Zwemmen in Simon's Zwem Arena is mogelijk u dient wel te reserveren bij de receptie. Onze Horeca gelegenheid zal op korte termijn open gaan maar de gemeenschappelijke sanitair gebouwen zijn tot nader bericht gesloten.

In Meijel zijn mogelijkheden om heerlijk eten te bestellen of af te halen. Er is in de maand juni geen animatie programma. De receptie is geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Fietsen en wandelen in de omgeving is mogelijk geniet van de natuur en de ruimte die we bieden.

Wij volgen de richtlijnen van de RIVM en houden dus 1,5 meter afstand. 

Wenst u ons binnenkort te bezoeken? Neem even telefonisch 0774661797 contact op om teleurstelling te voorkomen. Wij heten u rekeninghoudend met de juiste regelgeving van harte welkom. Kampeerbos De Simonshoek is met de nodige maatregelen een heerlijke veilige plek om te vertoeven.

Gasten die tot en met 30 juni (dus ook de reserveringen met aankomst op 30 juni) een verblijf op Kampeerbos De Simonshoek hebben geboekt blijven van harte welkom in de verhuur objecten op de camping en op de kampeerplaatsen.
Je hebt hierbij als gast drie opties:

  1. U besluit gewoon te komen naar Kampeerbos De Simonshoek. Wij zullen er alles aan doen om ondanks de beperkingen in faciliteiten je een mooi verblijf te bieden. 

    2. Wij bieden u met alle begrip voor de situatie ook aan om uw reservering te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar. De reservering kan zonder extra kosten verplaatst worden naar een verblijf in 2020.

    3. Indien u besluit uw verblijf te annuleren. Alhoewel we het jammer vinden u niet nu of later op onze camping te verwelkomen, kan dit volgens de geldende annuleringsvoorwaarden. Raadpleeg je verzekeraar naar de voorwaarden, deze kunnen verschillen. Wij hanteren bij annulering de Recron-voorwaarden.

Heeft u klachten zoals hoesten, keelpijn en/of koorts dan verzoeken wij u om met uw gehele gezin thuis te blijven en uw komst naar de camping uit te stellen.

Mocht u vragen hebben Irma is uw aanspreekpunt telefonisch en per mail bereikbaar:  0647079848  vanaf een buitenlandse provider 0031647079848  irma@simonshoek.nl

Kampeerbos De Simonshoek houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft.

Wij wensen iedereen een fijn verblijf, veel sterkte en blijf gezond, help elkaar en geniet waar mogelijk.

Met vriendelijke groet Piet en Irma van Heugten en medewerkers.

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op: 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Wij dragen, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locatie. 

  • Het schoonmaken van de verblijfsruimtes en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes,nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
  • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Kortom; u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt van uw verblijf genieten.

Genieten in het groen van de Peel

Op de camping vindt u 70 prachtige zeer ruime kampeerplaatsen, ingedeeld in gezellige kleinschalige kampeervelden maar ook met veel groen afgebakende kampeerplaatsen. U kunt een keuze maken tussen zonnige of schaduwrijke plaatsen, plekken met veel privacy of plaatsen op een gezellig kampeerveld, allen voorzien van een mooie grasmat.

U kunt bij ons terecht met tourcaravan, tent of natuurlijk met de camper voor een korte of lange kampeervakantie, kijk welk arrangement het beste bij uw verblijf past. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting en een watertappunt is altijd vlakbij. De kampeerplaatsen extra, zijn voorzien van water, elektra en riool. Ook aan campers is gedacht, u kunt bij het camperservicepunt uw tank vullen met vers water en uw vuilwatertank legen.

Motorrijders, fietsers en wandelaars zijn bij ons altijd gegarandeerd van een vrije plaats en wij hanteren hiervoor een speciaal tarief.

In en rondom onze horecagelegenheid is bij gebruik van een consumptie het gebruik van WiFi GRATIS!

Uw huisdier (aantal in overleg) mag kosteloos mee kamperen, mits deze buiten de camping wordt uitgelaten, geen overlast aan derden bezorgt en op de camping altijd is aangelijnd. Uw huisdier is niet welkom in en rondom de receptie, de horecagelegenheid, het zwembad, de sanitair-gebouwen en de speelplaatsen.

Uiteraard bent u van harte welkom om onze camping te komen bezichtigen en kunt u zelf uw favoriete plaats uitzoeken. Eenmaal een keuze gemaakt, kunnen de vakantiekriebels beginnen. Ouders en grootouders genieten van hun spelende kinderen of kleinkinderen. Heerlijk lekker lui een boek(je) lezen bij de tent of caravan, gezellig met z'n allen naar het zwembad of meedoen met de activiteiten die het professionele recreatieteam samen met Simon de Boomkabouter elke ochtend, middag en avond organiseren. Kamperen kan bij ons altijd, onze camping is het hele jaar geopend. Reserveren is buiten het hoogseizoen niet noodzakelijk, een telefoontje kunt u voor de zekerheid altijd even plegen.

Van 1 jan t/m 15 juli en van 1 sept t/m 31 dec kunt u bij ons kamperen met de ACSI pas! Reserveren met de ACSI pas kan alleen per mail info@simonshoek.nl of telefonisch 077-4661797
Uiteraard dient u bij aankomst wel uw pas te tonen! Wij stellen een deel van onze toerplaatsen beschikbaar voor kampeerders met CampingCard ACSI.

Klik op het ACSI logo om direct contact met ons op te nemen!