Wij heten u van harte welkom!

Kamperen in Limburg

Op Kampeerbos De Simonshoek in de gemeente Peel en Maas hebben wij 70 prachtige, zeer ruime Kampeerplaatsen De meeste zijn ingedeeld in gezellige kleinschalige kampeervelden maar er zijn ook kampeerplaatsen die met veel groen zijn afgebakend. U kunt zelf een keuze maken tussen een zonnige of een schaduwrijke plaats, een plek met veel privacy of een plaats op zo'n gezellig kampeerveld. Al onze plaatsen zijn voorzien van een mooie grasmat.U kunt hier de plattegrond van Kampeerbos de Simonshoek bekijken

U kunt bij ons terecht met een toercaravan, een tent of met de camper

Voor één of meerdere nachten of een langere kampeervakantie. Kijk welk arrangement het beste bij uw verblijf past. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting, en een watertappunt is altijd vlakbij. De 'kampeerplaatsen extra' zijn ruimer en voorzien van water, elektra en riool. Natuurlijk is er ook aan het comfort voor de campers gedacht: bij het camperservicepunt kunt u uw tank vullen met vers water en uw vuilwatertank legen.

Motorrijders, fietsers en wandelaars zijn bij ons altijd gegarandeerd van een vrije plaats en wij hanteren hiervoor een speciaal tarief.

Huisdieren en WIFI

Uw huisdier (aantal in overleg) mag kosteloos mee kamperen, mits deze buiten de camping wordt uitgelaten, geen overlast aan derden bezorgt en op de camping altijd is aangelijnd. Uw huisdier is vanwege de hygiëne niet welkom in en rondom de receptie, de horecagelegenheid, het zwembad inclusief de ligweide, de sanitairgebouwen en de speelplaatsen.

In en rondom onze horecagelegenheid is er WiFi en het gebruik hiervan is GRATIS

Uiteraard bent u van harte welkom om onze camping te komen bezichtigen en kunt u zelf uw favoriete plaats uitzoeken. Eenmaal een keuze gemaakt, kunnen de vakantiekriebels beginnen. Heerlijk lekker lui een boek lezen bij de tent of caravan, gezellig met z'n allen naar het zwembad of trek er op uit om de velen "pareltjes" in de omgeving te verkennen. Kamperen kan bij ons vanaf 1 Maart 2024 tot  10 November 2024 en vanaf 1 december 2024 tot 12 Januari 2025. Reserveren is altijd verstandig, een last minute telefoontje of mailtje dient u voor de zekerheid altijd even plegen dan zijn we op de hoogte van uw komst en staat u niet voor een gesloten poort. 

ACSI-kaart acceptatieperiodes

2024: 01-01 t/m 08-01, 01-03 t/m 05-05, 25-05 t/m 06-07 en 23-08 t/m 10-11 en van 01-12 t/m 31/12. Reserveren met de ACSI-kaart kan telefonisch (077-4661797) of per e-mail (info@simonshoek.nl). Uiteraard dient u bij aankomst wel uw ACSI-kaart even mee te nemen naar de receptie. Aankomst is vanaf 12.00 uur en vertrektijd is uiterlijk voor 12.00 uur.