Kinderfeestje

Beste lezer, wegens gebrek aan personeelscapaciteit kunnen wij op dit moment helaas geen kinderfeestjes organiseren. Wellicht is het vanaf september weer mogelijk. Wij zullen dit blijven communiceren via deze pagina. Reeds gereserveerde feestjes gaan uiteraard wel door!

Bij Kampeerbos de Simonshoek kun je van alles beleven. Zo kun je er ook je kinderfeestje vieren. Een leuke (thema)middag met spelletjes en lekkernijen om jouw verjaardag te vieren samen met je vrienden en vriendinnetjes! We hebben diverse themafeestjes zoals:

  • Simon's Detective-feestje
  • Simon's Prinsessen-, Piraten- of Indianenparty
  • Simon's Zwemfeestje
  • Simon's Voetbalfeestje
  • Simon's Peelgelukfeestje
  • Simon's Zeemeerminnenfeestje

Klik hieronder op het betreffende feestje voor meer informatie!

In overleg kunnen wij heel veel speciale verjaardagswensen vervullen voor de jarige. Wij maken er samen een onvergetelijk feestje van. Elk feestje kan bijvoorbeeld uitgebreid worden met het versieren van cupcakes, een fotoshoot met Simon de Boomkabouter of een leuke knutselactiviteit. Ons motto is dan ook: u vraagt wij draaien! 

Simon's Zwemfeestje

Bij dit feestje gaat het vooral om het zwemmen. Er worden leuke spelletjes gedaan in het water. Water plezier voor iedereen. Tussendoor staat er natuurlijk ook iets lekkers klaar voor jullie. Aan het einde van het feestje krijgen jullie frietjes met een heerlijke snack.

Dit feestje duurt van 13.45 uur tot 17.00 uur.
De kosten voor Simon's Zwem Feestje zijn vanaf €11,50 per persoon. Minimaal 8 personen.
Voor dit feestje dienen alle kinderen minimaal in het bezit te zijn van een A zwemdiploma of je EasySwim diploma.
De kinderen die elders, dan in Simon's Zwem Arena, hun zwemdiploma hebben behaald en nog nooit hier geweest zijn dienen een kopie van hun zwemdiploma mee te nemen.

Wil jij je feestje afsluiten met een lekkere snoepzak? Dat kan voor maar € 1,- p.p. extra

Simon's Zeemeerminnenfeestje

Laat je droom uitkomen en kom samen met je vriendinnetjes en vriendjes zwemmen als een zeemeermin of zeemeerman. Tijdens dit feestje maak je kennis met het zeemeermin zwemmen, maak een je foto met een zeemeerminstaart waar we een leuk fotolijstje mee gaan knutselen en natuurlijk staat er tussendoor iets lekkers te voor jullie klaar. Het feestje sluiten we af met frietjes en een snack!

Dit feestje duurt van 13.45 uur tot 17.00 uur.
De kosten voor Simon’s Zeemeerminnen feestje zijn vanaf €18,50 per persoon. Minimaal 6 personen.
Voor dit feestje dienen alle kinderen minimaal in het bezit te zijn van een A zwemdiploma of hun EasySwim diploma.
De kinderen die elders, dan in Simon's Zwem Arena, hun zwemdiploma hebben behaald en nog nooit hier geweest zijn dienen een kopie van hun zwemdiploma mee te nemen.

Wil jij je feestje afsluiten met een lekkere snoepzak? Dat kan voor maar € 1,- p.p. extra

Simon's Detective-feestje

Dit feestje is voor kinderen vanaf 9 jaar. Oh oh.. wat is er toch allemaal gebeurd? Lukt het jou samen met je vriendjes en vriendinnetjes om deze zaak op te lossen? Een middag vol spanning en hersenkrakers, voor echte waaghalzen!
We sluiten deze spannende
middag af met lekkere frietjes met iets lekkers.

Dit feestje duurt van 13.45 uur tot 17.00 uur.
De kosten voor Simon`s Detective feestje zijn vanaf €11,50 per persoon. Minimaal 8 personen.

Wil jij je feestje afsluiten met een lekkere snoepzak? Dat kan voor maar € 1,- p.p. extra.

Simon's Prinsessen-, Piraten- of Indianenfeestje

Wil jij een prachtig prinsessenfeest of een stoer piraten of indianenfeest, twijfel dan niet en vier je feestje bij ons! Bij het prinsessenfeest, gaan je elkaar optutten, knutselen en spelletjes spelen. Bij het stoere piraten of indianenfeest gaan we op zoek naar de schat, gaan we knutselen en spelen we piraten/indianen spellen. Op het einde gaan we smullen van lekkere frietjes met iets lekkers en heb jij hopelijk je prinsessen, piraten of indianen diploma verdiend!

Dit feestje duurt van 13.45 uur tot 17.00 uur. De kosten voor Simon's prinsessen of piraten party zijn vanaf €11,50 per persoon. Minimaal 8 personen. Wil jij je feestje afsluiten met een lekkere snoepzak? Dat voor maar € 1,- p.p. extra.

Simon's Voetbalfeestje

Kampioenen! Wie scoort het volgend doelpunt? Wie kan er super goed mikken? Wie stopt de meeste penalty’s? Tijdens dit stoere voetbalfeestje gaan we allerlei soorten voetbal spelen! Een super cool feestje voor de echte voetbalfans! We sluiten deze coole middag af met lekkere frietjes en een snack!

Dit feestje duurt van 13.45 uur tot 17.00 uur.
De kosten voor Simon`s Voetbalfeestje zijn
vanaf €11,50 per persoon. Minimaal 8 personen.
Wil jij je feestje afsluiten met een lekkere snoepzak? Dat kan voor maar € 1,- p.p. extra.

Simon's Peelgelukfeestje

Bij dit feestje beleef jij een middag vol Peelgeluk. We gaan een ritje maken in Simon’s Peel Shuttle, gaan leuke spellen spelen en we maken een Peelgeluk knutsel. Op het einde van de middag gaan jullie lekker smikkelen van frietjes en een lekkere Peelburger of snack naar keuze!

Dit feestje duurt van 13.45 uur tot 17.00 uur. De kosten voor Simon`s Peelgelukfeestje zijn vanaf €11,50 per persoon. Minimaal 8 personen. Wil jij je feestje afsluiten met een lekkere snoepzak? Dat kan voor maar € 1,- p.p. extra.