Nieuws !

VACATURE

Schoonmaakhulp 4.jpg

SCHOONMAAKHULP GEZOCHT! 🕵️‍♀️

Wij zijn voor het komende seizoen op zoek naar een gemotiveerde poetshulp met passie voor het schoonmaakvak en met oog 👀 voor detail. Om onze gasten een optimale beleving te bezorgen, zorg je ervoor dat o.a. onze originele (Boom)kampeertonnen van top tot teen gepoetst zijn en het sanitairgebouw ook tot in de puntjes schoon en fris is.
Werkdagen en -uren zijn altijd in overleg, en je komt te werken in een gezellig en klein team 😀
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Bel of mail ons dan voor een kennismakingsafspraak: 077-4661797 of info@simonshoek.nl
Word jij onze nieuwe collega?

ZORGELOOS BOEKEN:

IMG_7492.JPG

Bij Kampeerbos De Simonshoek kunt u zorgeloos boeken. Wat houdt dit in? Lees hieronder verder:

U kunt met een gerust hart uw reservering voor 2021 maken voor de periode van uw eigen keuze. Wij vragen u dan om de gevraagde aanbetaling te voldoen. Als dit eenmaal gedaan is, dan bent u zeker van uw kampeerplaats / huuraccommodatie.

Maar let op: mocht Corona nou echter roet in het eten gaan gooien, en kan de boeking onverhoopt niet doorgaan? Dan neemt u contact met ons op en gaan we in onderling overleg de boeking gratis en zonder meerkosten verschuiven naar een andere periode waarin u wel heerlijk kunt komen genieten van onze camping en de prachtige natuur om ons heen. Dus geen gedoe met vouchers of terugbetalingen. Het door u betaalde geld verhuist mee naar een nieuwe periode. 

NIEUW BIJ SIMONSHOEK:

Houtgestookte hottub

We zitten niet stil op Kampeerbos De Simonshoek: vanaf heden staat deze prachtige houtgestookte hottub bij Boomkampeerton Nr. 2. 

Geniet met max. 5 personen (zie https://www.simonshoek.nl/verhuur/simons-boomkampeerton-nr.-2) van deze knusse boomhut die tussen twee grote bomen hangt, en van de overheerlijke houtgestookte hottub die je als huurder van deze boomkampeerton mag gebruiken. Zie je jezelf al lekker zitten genieten?