Nieuws !

GA EENS EEN KEERTJE SUPPEN!

Whatsup Outdoor 1.webp

Ontdek de prachtige natuur van Peel en Maas. Maar niet te voet of op de fiets maar met de SUP! Een ontzettend leuke activiteit voor jong (zwemdiploma A verplicht) en oud waarbij je in een tijdsbestek van zo'n 2,5 uur over het Kanaal van Deurne de ongerepte natuur van onze mooie omgeving op een geheel andere manier kunt ervaren. Een unieke ervaring welke u een onvergetelijke dag zal bezorgen. Reserveer dit geweldige uitje via https://www.whatsupoutdoor.nl, de enige in de regio Peel en Maas. Ter plaatse krijgt u dan duidelijke instructies en kunt u gaan beginnen aan uw sup-avontuur. Er is een kleine kans dat u nat wordt, dus neem een extra setje kleding mee voor de zekerheid :-). Een zwemvest wordt aangeraden, maar is niet verplicht. 

VACATURE HORECA

D'n Dennenappel welkom.jpg

HORECATOPPER GEZOCHT
Per half maart zijn wij op zoek naar een prettige collega die het team komt versterken in onze gezellige horecagelegenheid D'n Dennenappel op Kampeerbos De Simonshoek in Meijel. Ervaring is zeker geen must maar passie, leergierigheid en enthousiasme wel! Ben jij die weekend- en vakantiehulp voor in de keuken én de bediening (werkdagen en -tijden altijd in overleg!) en ben je minimaal 17 jaar? Maak dan gauw een afspraak via 077-4661797 of info@simonshoek.nl. Wij maken graag kennis met jou!
Kampeerbos De Simonshoek is een camping waar veel mensen komen kamperen met hun eigen caravan, tent of camper maar we hebben ook superoriginele (Boom)kampeertonnen waarin onze gasten kunnen overnachten. Op de camping is ook een (overdekt) zwembad. De camping is zowel met de auto, met de fiets als te voet goed te bereiken. 

VACATURE

Schoonmaakhulp 4.jpg

SCHOONMAAKHULP GEZOCHT! 🕵️‍♀️

Wij zijn voor het komende seizoen op zoek naar een gemotiveerde poetshulp met passie voor het schoonmaakvak en met oog 👀 voor detail. Om onze gasten een optimale beleving te bezorgen, zorg je ervoor dat o.a. onze originele (Boom)kampeertonnen van top tot teen gepoetst zijn en het sanitairgebouw ook tot in de puntjes schoon en fris is.
Werkdagen en -uren zijn altijd in overleg, en je komt te werken in een gezellig en klein team 😀
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Bel of mail ons dan voor een kennismakingsafspraak: 077-4661797 of info@simonshoek.nl
Word jij onze nieuwe collega?