Nieuws !

VERHUIZING Raspberry Maxx

RaspberryMaxx1.jpg

Op dit moment is Raspberry Maxx aan het verhuizen naar Kampeerbos De Simonshoek. Wij verheugen ons nu al op de gezellige samenwerking en op de leuke dingen die komen gaan. En natuurlijk op de lekkere producten die Henny allemaal weer gaat maken en verkopen: heel veel frambozenlekkers waaronder jam, thee, snoep en koekjes, siroop, een scala aan taartjes, lunch en overheerlijke proeverijtjes. 

Houd onze website en social mediakanalen en die van Raspberry Maxx in de gaten voor verdere informatie.

U bent van harte welkom om vanaf ong. 15 oktober langs te komen om een kijkje te nemen bij de nieuwe locatie van Raspberry Maxx. Graag tot ziens!

ZORGELOOS BOEKEN:

IMG_7492.JPG

Bij Kampeerbos De Simonshoek kunt u zorgeloos boeken. Wat houdt dit in? Lees hieronder verder:

U kunt met een gerust hart uw reservering voor 2021 maken voor de periode van uw eigen keuze. Wij vragen u dan om de gevraagde aanbetaling te voldoen. Als dit eenmaal gedaan is, dan bent u zeker van uw kampeerplaats / huuraccommodatie.

Maar let op: mocht Corona nou echter roet in het eten gaan gooien, en kan de boeking onverhoopt niet doorgaan? Dan neemt u contact met ons op en gaan we in onderling overleg de boeking gratis en zonder meerkosten verschuiven naar een andere periode waarin u wel heerlijk kunt komen genieten van onze camping en de prachtige natuur om ons heen. Dus geen gedoe met vouchers of terugbetalingen. Het door u betaalde geld verhuist mee naar een nieuwe periode.