Overnachten in een safaritent Noord-Limburg

Overnachten in een safaritent in Noord-Limburg

Vindt u kamperen een heerlijk avontuur, maar houdt u ook een vleugje luxe? Laat deze twee werelden samenkomen en overnacht in een exclusieve safaritent op deze camping in het Noord-Limburgse Meijel. Op Kampeerbos de Simonshoek ervaart u de ultieme combinatie van natuur en kamperen met comfort. In een safaritent zijn namelijk alle noodzakelijke basisbehoeften aanwezig, waaronder een volledig ingericht keukenblok, eigen sanitair, een eigen terras en een pelletkachel. Zo geniet je van het buitenleven, maar hoef je niet helemaal terug naar de basis. Kom jij proeven aan deze luxe variant van kamperen? Reserveer dan deze safaritent en ontdek tevens de prachtige omgeving van Noord-Limburg

Waarom kiezen voor een safaritent in Noord-Limburg?

In de safaritent op Kampeerbos de Simonshoek geniet u van optimaal comfort, vergelijkbaar met een nette slaapaccommodatie. U bent van alle gemakken voorzien, maar in een tent geniet u veel intenser van het buitenleven. Zo ervaart u de mooie Noord-Limburgse natuur direct vanaf het moment van aankomst. Meijel ligt namelijk op een centrale plek midden tussen meerdere uitgestrekte natuurgebieden in. Zo kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de Meijelse bosgebieden, de Groote Peel en ook het Leudal en de Maas liggen nabij.

Kamperen in een safaritent is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. De safaritent op onze camping in Noord-Limburg is ontworpen met oog voor detail, comfort en duurzaamheid. De indeling bestaat uit een volledig ingericht keukenblok, eigen sanitair, een eigen terras en een pelletkachel. Zo wil iedereen in de natuur overnachten!

Klaar voor een kampeeravontuur met luxe en? Reserveer dan nu uw safaritent en kom Meijel ontdekken. Ons toegewijde team staat klaar om u een prachtige vakantie te bezorgen Daarnaast beantwoorden we graag  al uw vragen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.