Rustige camping Noord-Limburg

Kampeerbos de Simonshoek: Rustige camping in Noord-Limburg

Een oase van rust en ontspanning, waarbij u even helemaal weg bent van de dagelijkse drukte. Dat vindt u bij Kampeerbos de Simonshoek in Noord-Limburg, gelegen in een natuurrijke omgeving aan de rand van een prachtig bos. Op deze kampeerplek kunt u volledig ontspannen en genieten van het buitenleven samen met veel gelijkgestemde senioren die ervan houden om lekker actief bezig te zijn. Dit maakt de camping een veel bezochte en gewilde vakantieplek voor vakantiegangers die houden van wandelen en fietsen.

Waarom kiezen voor deze camping in Noord-Limburg?

  • Ver weg van de dagelijkse drukte. Camping de Simonshoek staat  voor rust in een prachtige natuuromgeving.
  • Ontdek tijdens het wandelen en fietsen de natuurlijke schoonheid van regio Noord-Limburg met haar rijke bosgebieden, de Maasrivier, het kanaal van Deurne, natuurpark de Groote Peel, het Leudal en vele andere prachtige landschappen.
  • Een intieme kampeerervaring met ruime plaatsen voor optimale privacy en rust.

Kampeergenot en rust op camping de Simonshoek in Meijel

Dompel uzelf onder in de rustgevende natuur van Noord-Limburg. Verken rustige wandelpaden, stap op uw fiets, geniet van mooie uitzichten en laat u inspireren door al het natuurschoon. Kampeerbos de Simonshoek is een fijne kampeerbasis om al het moois van Noord-Limburg te ontdekken. Daarnaast bezit het dorp Meijel alle faciliteiten voor een complete kampeerervaring. Er is een bakker, slager, supermarkt, groentewinkel, meerdere supermarkten en horecagelegenheden. Het ontbreekt u dus aan niets!

Klinkt deze rustige camping in natuurrijk Meijel, met alle basisbehoeften binnen handbereik, voor u als een perfecte kampeervakantie? Boek dan nu uw vakantie online en dompel uzelf onder in de natuur en cultuur van Noord-Limburg!