Simon's Zwem Arena. Komt u ook heerlijk zwemmen?

Beste allemaal,

Op dit moment is Simon's Zwem Arena gesloten. Vanwege de opgelegde maatregelen helaas wat eerder dan we zelf gepland hadden, maar we hebben er vertrouwen in dat we per 15 maart 2021 jullie allemaal weer mogen verwelkomen voor zwemles, banen zwemmen of lekker recreatief zwemmen. 

Wij danken jullie allemaal voor jullie bezoekjes aan Simon's Zwem Arena het afgelopen seizoen. We vonden het fijn dat jullie er waren en wij zien iedereen graag weer in volle gezondheid in het voorjaar terug.

Regelmatig zullen wij deze pagina updaten met de meest recente informatie, zodat iedereen op de hoogte kan blijven. Mocht je via de e-mail op de hoogte gehouden willen worden van de activiteiten in Simon's Zwem Arena, vul dan even ons contactformulier in https://www.simonshoek.nl/contactformulier en dan ontvang je te zijner tijd automatisch de laatste informatie. 

Nogmaals bedankt voor het zwemplezier dat jullie ons gebracht hebben en graag tot ziens !

Mocht u vragen hebben, dan horen wij dit graag van u.  De receptie is dagelijks voor u geopend en wij staan u graag te woord. 

077 - 4661797 of info@simonshoek.nl

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,
Piet en Irma van Heugten en medewerkers.
Kampeerbos De Simonshoek / Simon's Zwem Arena.

(Vanaf 15 maart 2021 is Simon's Zwem Arena weer geopend)

In Simon's Zwem Arena kunt u met goed of slecht weer terecht om lekker te ontspannen in het warme water of om op warme dagen juist af te koelen in het verfrissende water. De overkapping zal bij mooi weer openstaan zodat u ook nog eens kunt genieten van het zonnetje en op de ligweide kunt plaatsnemen.  

 

Simon´s Zwem Arena is geschikt voor jong en oud

Voor de jongste gasten is er, veilig afgeschermd van de onstuimigheid, een apart peuter- en kleuterbad. In dit aparte bad zwemmen alle kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A of hoger. Het dragen van een drijfmiddel is voor kinderen zonder zwemdiploma altijd verplicht.

Voor alle andere gasten hebben we mogelijkheden zoals heerlijk baantjes zwemmen of voor speels waterplezier. Klik hier voor de openingstijden van Simon's Zwem Arena. Tijdens of na het zwemmen kunt u ook heerlijk genieten van een drankje, hapje of ijsje in onze horecagelegenheid. U heeft dan een prachtig uitzicht over ons overdekte zwembad.

Hebben we echt een mooie zomerse dag dan kan Simon´s Zwem Arena worden geopend en genieten we van een heerlijk buitenbad met volop vakantiesfeer. Kortom: een prima dagje genieten in het water op Kampeerbos De Simonshoek.

Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft deze kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en mogen alleen in het kinderbad zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen, dien je 8 jaar of ouder te zijn en minstens in het bezit te zijn van diploma A+B.