Simon's Zwem Arena. Komt u ook heerlijk zwemmen?

 Winterstop voor Simon's Zwem Arena.

Simon's Zwem Arena is vanwege de winterstop gesloten tot 14 maart 2022! Wij houden u via deze site op de hoogte van de definitieve datum van opening in 2022, dus blijf ons in de gaten houden. Vanaf medio maart kunt u dan weer terecht voor banen zwemmen en recreatief zwemmen. Wij vragen u wel om nog steeds te blijven reserveren. Dit is makkelijk voor onze planning: zo komt u niet onverhoopt voor een dichte deur te staan! Het reserveren kan t.z.t. telefonisch: dagelijks tussen 09.00 - 17.00 uur via 077 - 4661797 of via de mail: info@simonshoek.nl.

Wij houden u via deze website op de hoogte wanneer we weer open gaan. De planning is maandag 14 maart 2022. 

Voor de zwemtijden: klik op deze link: https://www.simonshoek.nl/recreatief-zwemmen.

 

Simon´s Zwem Arena is geschikt voor jong en oud

Voor de jongste gasten is er, veilig afgeschermd van de onstuimigheid, een apart peuter- en kleuterbad. In dit aparte bad zwemmen alle kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A of hoger. Het dragen van een drijfmiddel is voor kinderen zonder zwemdiploma altijd verplicht.

Voor alle andere gasten hebben we mogelijkheden zoals heerlijk baantjes zwemmen of voor speels waterplezier. Klik hier voor de openingstijden van Simon's Zwem Arena. 

Hebben we echt een mooie zomerse dag dan kan Simon´s Zwem Arena worden geopend en genieten we van een heerlijk buitenbad met volop vakantiesfeer. Kortom: een prima dagje genieten in het water op Kampeerbos De Simonshoek.

Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft deze kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en mogen alleen in het kinderbad zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen, dien je 8 jaar of ouder te zijn en minstens in het bezit te zijn van diploma A+B.