Simon's Zwem Arena, door besluitvorming overheid gesloten

Update Corona-virus 31-03-2020

Dinsdag 31 Maart zijn door de overheid vast gestelde maatregelen van 15 maart verlengt t/m 28 April dit om de verspreiding van het coronavirus te beperken. De maatregelen zijn ingrijpend en tasten het openbare leven aan maar zeker ook onze bedrijfsvoering. Één van de maatregelen is de sluiting van ons Zwembad Simon’s Zwem Arena en onze Horecagelegenheid D’n Dennenappel voorlopig t/m 28 April 2020.

Dit betekent dus dat er niet gezwommen kan worden en dat er dus geen lesprogramma's zijn t/m 28 April in het begin van week 17 krijgen wij weer informatie over de situatie. 

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet. Wij hanteren daarbij de richtlijnen en adviezen die er vanuit de overheid en het RIVM komen als uitgangspunt. Wij hopen dan ook dat de getroffen maatregelen effectief zullen blijken en dat het coronavirus de kop wordt ingedrukt. Wij houden de mededelingen van overheid nauwlettend in de gaten. Als er aanleiding toe is worden de maatregelen aangepast.

Mocht u vragen hebben Irma is  uw aanspreekpunt telefonisch en per mail bereikbaar:  0647079848  vanaf een buitenlandse provider 0031647079848  irma@simonshoek.nl

Wij wensen iedereen veel sterkte en blijf gezond, help elkaar en geniet waar mogelijk.

Met vriendelijke groet,
Piet en Irma van Heugten en medewerkers.
Kampeerbos De Simonshoek/Simon's Zwem Arena.

Een nat voorjaar, een slechte zomer, een stormachtige herfst en een koude winter, ze bestaan niet meer in Simon’s Zwem Arena. Het hele jaar kan er gezwommen worden in de Arena. Sportief bewegen en eindeloos ontspannen. Op een warme zomerdag verlang je naar wat afkoeling, wat is er dan heerlijker om een duik te nemen? Een bron van verkoeling! Maar in het voor of najaar is zwemmen in water met een aangename temperatuur echt genieten.

 

Simon´s Zwem Arena is geschikt voor jong en oud

Voor de jongste gasten is er, veilig afgeschermd van de onstuimigheid, een apart peuter/ en kleuterbad (hier zwemmen alle kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A of hoger). Het dragen van een drijfmiddel is voor kinderen zonder zwemdiploma altijd verplicht.

Voor alle andere gasten hebben we mogelijkheden, zoals heerlijk baantjes zwemmen, even heerlijk bijkletsen en natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor speels waterplezier. Klik hier voor de openingstijden van Simon's Zwem Arena. Tijdens of na het zwemmen kunt u ook heerlijk genieten van een drankje, hapje of ijsje in onze horecagelegenheid. U heeft dan een prachtig uitzicht over ons overdekte zwembad.

Hebben we echt een mooie zomerse dag dan kan Simon´s Zwem Arena worden geopend en genieten we van een heerlijk buitenbad met volop vakantiesfeer. Kortom een prima dagje genieten in het water op Kampeerbos De Simonshoek.

Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft dit kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en dienen in het kinderbad te zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen dien je 8 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van diploma A+B.