Simon's Zwem Arena. Komt u ook heerlijk zwemmen?

 Simon's Zwem Arena is vanwege de winterstop gesloten tot uiterlijk 1 april 2023.

T.z.t. informeren wij u via deze pagina weer over de definitieve openingsdatum en de daarbij behorende openingstijden. 

Als Simon's Zwem Arena weer geopend is, kunt u terecht voor banen zwemmen en recreatief zwemmen. Er hoeft niet gereserveerd te worden, dus kijk gauw op deze link voor de openingstijden en kom lekker zwemmen.

⇒ Voor onze campinggasten is de toegang tijdens het verblijf gratis! ⇐

⇒ Tarief banen zwemmen: € 4,50 p.p. (onder voorbehoud) ⇐

⇒ Tarief recreatief zwemmen: € 5,00 p.p. (onder voorbehoud) ⇐

BELANGIJK OM EVEN TE LEZEN: Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft deze kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en mogen alleen in het kinderbad zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen, dien je 8 jaar of ouder te zijn en minstens in het bezit te zijn van diploma A+B.

     Wij vinden het zeer prettig om u het volgende te kunnen meedelen:

  • U kunt zich voor- en na het zwemmen even afspoelen onder de douche.
  • De kleedruimtes zijn gewoon geopend.
  • De 1,5 meter afstand is niet meer verplicht (maar kan door sommigen nog wel zeer op prijs gesteld worden).
  • Let op: zwemmers dienen uiterlijk één uur vóór sluitingstijd van het zwembad de kassa te hebben gepasseerd. De mogelijkheid bestaat dat als er geen gasten aanwezig zijn dat het zwembad eerder dicht gaat.  

Als u recreatief komt zwemmen, neem dan gerust wat om te spelen mee zoals bijvoorbeeld een bal, opduikattributen of een opblaasband. 

Wij houden van gezellig en normaal gedrag in ons zwembad. Personen of groepen waarvan blijkt of wordt verwacht dat zij de orde of rust verstoren, kunnen de toegang tot het zwembad worden ontzegt. Afhankelijk van de capaciteit kan het aantal bezoekers (m.u.v. onze gasten) worden beperkt. 

Simon's Zwem Arena is vanwege de winterstop gesloten tot uiterlijk 1 april 2023.

T.z.t. informeren wij u via deze pagina weer over de definitieve openingsdatum en de daarbij behorende openingstijden. 

Als Simon's Zwem Arena weer geopend is, kunt u terecht voor banen zwemmen en recreatief zwemmen.

 

Simon´s Zwem Arena is geschikt voor jong en oud

Voor de jongste gasten is er, veilig afgeschermd van eventuele onstuimigheid, een apart peuter- en kleuterbad. In dit aparte bad zwemmen alle kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A of hoger. Het dragen van een drijfmiddel is voor kinderen zonder zwemdiploma altijd verplicht.

Voor alle andere gasten hebben we mogelijkheden zoals heerlijk baantjes zwemmen of voor speels waterplezier. Klik hier voor de openingstijden van Simon's Zwem Arena. 

Hebben we echt een mooie zomerse dag dan kan de kap van Simon´s Zwem Arena worden geopend en genieten we van een heerlijk buitenbad met volop vakantiesfeer. Kortom: een prima dagje genieten in het water op Kampeerbos De Simonshoek.

Leest u ook nog even dit?

Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft deze kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en mogen alleen in het kinderbad zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen, dien je 8 jaar of ouder te zijn en minstens in het bezit te zijn van diploma A+B.