Simon's Zwem Arena. Komt u ook heerlijk zwemmen?

Simon's Zwem Arena is geopend tot en met 15 november 2020

Met inachtneming van de RIVM-richtlijnen heten wij u van harte welkom. Het is nog wel steeds verplicht om van tevoren te reserveren. Dit kunt u telefonisch doen via 077-4661797 of per e-mail: info@simonshoek.nl. 

Kijk voor volledige informatie en openingstijden op https://www.simonshoek.nl/recreatief-zwemmen.

Mocht u vragen hebben, dan horen wij dit graag van u.  

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,
Piet en Irma van Heugten en medewerkers.
Kampeerbos De Simonshoek / Simon's Zwem Arena.

(Vanaf 15 maart 2021 is Simon's Zwem Arena weer geopend)

Een nat voorjaar, een slechte zomer, een stormachtige herfst of een koude winter; ze bestaan niet meer in Simon’s Zwem Arena.  Het hele jaar door kan er gezwommen worden in de Arena. Sportief bewegen of eindeloos ontspannen. In de koude(re) periodes kunt u komen genieten in water met een aangename temperatuur. Maar verlang je naar wat afkoeling op een warme zomerdag? Dan is er niets heerlijker dan een verfrissende duik te komen nemen in de Arena, waarvan de kap dan openstaat en u ook nog eens kunt genieten van het mooie weer.  

VIER SEIZOENEN GENIETEN!

 

Simon´s Zwem Arena is geschikt voor jong en oud

Voor de jongste gasten is er, veilig afgeschermd van de onstuimigheid, een apart peuter/ en kleuterbad (hier zwemmen alle kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A of hoger). Het dragen van een drijfmiddel is voor kinderen zonder zwemdiploma altijd verplicht.

Voor alle andere gasten hebben we mogelijkheden, zoals heerlijk baantjes zwemmen, even heerlijk bijkletsen en natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor speels waterplezier. Klik hier voor de openingstijden van Simon's Zwem Arena. Tijdens of na het zwemmen kunt u ook heerlijk genieten van een drankje, hapje of ijsje in onze horecagelegenheid. U heeft dan een prachtig uitzicht over ons overdekte zwembad.

Hebben we echt een mooie zomerse dag dan kan Simon´s Zwem Arena worden geopend en genieten we van een heerlijk buitenbad met volop vakantiesfeer. Kortom een prima dagje genieten in het water op Kampeerbos De Simonshoek.

Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft dit kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en dienen in het kinderbad te zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen dien je 8 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van diploma A+B.