Simon's Zwem Arena. Komt u ook heerlijk zwemmen?

 Simon's Zwem Arena is dagelijks geopend t/m 31 oktober!

Let op: aangepaste openingstijden:

*** Dinsdag 11 oktober t/m vrijdag 14 oktober 2022 is het zwembad in z'n geheel gesloten ***

U kunt terecht voor banen zwemmen en recreatief zwemmen. Er hoeft niet gereserveerd te worden, dus kijk gauw op de link hieronder voor de openingstijden en kom lekker zwemmen: https://www.simonshoek.nl/recreatief-zwemmen.

- De toegang voor onze campinggasten is tijdens het verblijf gratis!

- Tarief Banen zwemmen: € 4,50 p.p.

- Tarief Recreatief zwemmen: € 5,00 p.p.

     Wij vinden het zeer prettig om u het volgende te kunnen meedelen:

  • Het is niet meer verplicht om thuis uw zwemkleding al aan te doen.
  • De looproute is er niet meer.
  • U kunt zich voor- en na het zwemmen even afspoelen onder de douche.
  • De kleedruimtes zijn gewoon geopend.
  • De 1,5 meter afstand is niet meer verplicht (maar kan door sommigen nog wel zeer op prijs gesteld worden).
  • Let op: zwemmers dienen uiterlijk één uur vóór sluitingstijd van het zwembad de kassa te hebben gepasseerd. De mogelijkheid bestaat dat als er geen gasten aanwezig zijn dat het zwembad eerder dicht gaat.  

Als u recreatief komt zwemmen, neem dan gerust wat om te spelen mee zoals bijvoorbeeld een bal, opduikattributen of een opblaasband. 

BELANGIJK OM EVEN TE LEZEN: Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het  zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft deze kopie in onze  administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma  dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en mogen alleen in het kinderbad zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen, dien je 8 jaar of ouder te zijn en minstens in het bezit te zijn van diploma A+B.

Wij houden van gezellig en normaal gedrag in ons zwembad. Personen of groepen waarvan blijkt of wordt verwacht dat zij de orde of rust verstoren, kunnen de toegang tot het zwembad worden ontzegt. Afhankelijk van de capaciteit kan het aantal bezoekers worden beperkt. 

 

Simon´s Zwem Arena is geschikt voor jong en oud

Voor de jongste gasten is er, veilig afgeschermd van de onstuimigheid, een apart peuter- en kleuterbad. In dit aparte bad zwemmen alle kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A of hoger. Het dragen van een drijfmiddel is voor kinderen zonder zwemdiploma altijd verplicht.

Voor alle andere gasten hebben we mogelijkheden zoals heerlijk baantjes zwemmen of voor speels waterplezier. Klik hier voor de openingstijden van Simon's Zwem Arena. 

Hebben we echt een mooie zomerse dag dan kan de kap van Simon´s Zwem Arena worden geopend en genieten we van een heerlijk buitenbad met volop vakantiesfeer. Kortom: een prima dagje genieten in het water op Kampeerbos De Simonshoek.

Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft deze kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en mogen alleen in het kinderbad zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen, dien je 8 jaar of ouder te zijn en minstens in het bezit te zijn van diploma A+B.