Simon's Zwem Arena. Komt u ook heerlijk zwemmen?

 Beste allemaal,

 We hadden vurig gehoopt om op 15 maart weer volledig open te mogen, maar vanwege de huidige overheidsmaatregelen moet Simon’s Zwem Arena op dit moment nog gesloten blijven voor alle activiteiten, behalve  voor het ABC-zwemmen. Toch hebben wij besloten om op dit moment in het geheel nog niet open te gaan omdat wij het o.a. niet correct vinden richting onze campinggasten en recreatieve zwemmers. Wij wachten nu de eerstvolgende persconferentie weer vol spanning af en hopen van harte op versoepelingen voor iedereen. Dan pas is het voor ons ook weer financieel haalbaar om Simon’s Zwem Arena volledig te heropenen.

 Met betrekking tot het opstarten van de zwemlessen, het sneltraject of de wachtlijst: vóór 21 maart a.s. ontvangt iedereen een mail met meer informatie die betrekking heeft op jouw kindje. Wij geven er de voorkeur aan   om deze informatie via een e-mailberichtje te verstrekken en daarom beantwoorden wij op dit moment liever geen  telefoontjes over de zwemlessen. Een mail sturen mag natuurlijk altijd.

 Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande? Mail ons dan even: info@simonshoek.nl.

 Bedankt voor uw begrip en wij hopen u graag weer te mogen verwelkomen in Simon's Zwem Arena.

In Simon's Zwem Arena kunt u met goed of slecht weer terecht om lekker te ontspannen in het warme water of om op warme dagen juist af te koelen in het verfrissende water. De overkapping zal bij mooi weer openstaan zodat u ook nog eens kunt genieten van het zonnetje en op de ligweide kunt plaatsnemen.  

 

Simon´s Zwem Arena is geschikt voor jong en oud

Voor de jongste gasten is er, veilig afgeschermd van de onstuimigheid, een apart peuter- en kleuterbad. In dit aparte bad zwemmen alle kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A of hoger. Het dragen van een drijfmiddel is voor kinderen zonder zwemdiploma altijd verplicht.

Voor alle andere gasten hebben we mogelijkheden zoals heerlijk baantjes zwemmen of voor speels waterplezier. Klik hier voor de openingstijden van Simon's Zwem Arena. Tijdens of na het zwemmen kunt u ook heerlijk genieten van een drankje, hapje of ijsje in onze horecagelegenheid. U heeft dan een prachtig uitzicht over ons overdekte zwembad.

Hebben we echt een mooie zomerse dag dan kan Simon´s Zwem Arena worden geopend en genieten we van een heerlijk buitenbad met volop vakantiesfeer. Kortom: een prima dagje genieten in het water op Kampeerbos De Simonshoek.

Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft deze kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en mogen alleen in het kinderbad zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen, dien je 8 jaar of ouder te zijn en minstens in het bezit te zijn van diploma A+B.