Simon's Zwem Arena, stap voor stap weer open, heerlijk om veilig te zwemmen.

Update Corona-virus 08-07-2020

Simon's Zwem Arena is gelukkig weer geopend!

Met inachtneming van de RIVM-richtlijnen heten wij u weer van harte welkom. Het is nog wel verplicht om van tevoren te reserveren. Dit kan telefonisch via 077-4661797 (voorkeur) of per e-mail info@simonshoek.nl. 

Kijk voor volledige informatie en openingstijden op  https://www.simonshoek.nl/recreatief-zwemmen.

Mocht u vragen hebben, Irma is uw aanspreekpunt. 

Telefonisch: 06-47079848 (vanaf een buitenlandse provider 0031647079848)

Via e-mail: irma@simonshoek.nl

Met vriendelijke groet,
Piet en Irma van Heugten en medewerkers.
Kampeerbos De Simonshoek/Simon's Zwem Arena.

Een nat voorjaar, een slechte zomer, een stormachtige herfst en een koude winter, ze bestaan niet meer in Simon’s Zwem Arena. Het hele jaar kan er gezwommen worden in de Arena. Sportief bewegen en eindeloos ontspannen. Op een warme zomerdag verlang je naar wat afkoeling, wat is er dan heerlijker om een duik te nemen? Een bron van verkoeling! Maar in het voor of najaar is zwemmen in water met een aangename temperatuur echt genieten.

 

Simon´s Zwem Arena is geschikt voor jong en oud

Voor de jongste gasten is er, veilig afgeschermd van de onstuimigheid, een apart peuter/ en kleuterbad (hier zwemmen alle kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A of hoger). Het dragen van een drijfmiddel is voor kinderen zonder zwemdiploma altijd verplicht.

Voor alle andere gasten hebben we mogelijkheden, zoals heerlijk baantjes zwemmen, even heerlijk bijkletsen en natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor speels waterplezier. Klik hier voor de openingstijden van Simon's Zwem Arena. Tijdens of na het zwemmen kunt u ook heerlijk genieten van een drankje, hapje of ijsje in onze horecagelegenheid. U heeft dan een prachtig uitzicht over ons overdekte zwembad.

Hebben we echt een mooie zomerse dag dan kan Simon´s Zwem Arena worden geopend en genieten we van een heerlijk buitenbad met volop vakantiesfeer. Kortom een prima dagje genieten in het water op Kampeerbos De Simonshoek.

Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft dit kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en dienen in het kinderbad te zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen dien je 8 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van diploma A+B.