Simon's Zwem Arena, stap voor stap weer open, heerlijk om veilig te zwemmen.

Update Corona-virus 19-05-2020

Banen zwemmen weer mogelijk.

Volgens de richtlijnen van het RIVM en kabinet mogen binnen -en buitenzwembaden weer open vanaf 11 Mei. Daar zijn wij natuurlijk super blij mee, maar dit betekent niet dat alle zwemactiviteiten alweer van start gaan. Met ingang van Donderdag 21 Mei is het weer mogelijk om banen te zwemmen.  Reserveren is verplicht. De EasySwim zwemlessen gaan stap voor stap in week 22 beginnen, alle ouders krijgen deze week individueel een mailbericht toegestuurd met alle informatie. Onze Horecagelegenheid D’n Dennenappel dient gesloten te blijven tot 1 Juni. De gemeenschappelijke sanitairgebouwen, b.v ook de douches bij het zwembad zijn tot nader order nu nog tot 1 Juli gesloten.

Reserveren is verplicht dit kan telefonisch 0774661797 of per e-mail info@simonshoek.nl

Ook alle trimzwemmers van de maandag en donderdag groepen dienen te reserveren.

Telefonisch krijgt u meteen te horen of het kan en per e-mail dient u ook te kijken naar onze reactie op uw mail.

Kijk bij https://www.simonshoek.nl/recreatief-zwemmen wanneer u kunt reserveren.

Mocht u vragen hebben Irma is  uw aanspreekpunt telefonisch en per mail bereikbaar:  0647079848  vanaf een buitenlandse provider 0031647079848  irma@simonshoek.nl

Wij wensen iedereen veel sterkte en blijf gezond, help elkaar en geniet waar mogelijk.

Met vriendelijke groet,
Piet en Irma van Heugten en medewerkers.
Kampeerbos De Simonshoek/Simon's Zwem Arena.

Een nat voorjaar, een slechte zomer, een stormachtige herfst en een koude winter, ze bestaan niet meer in Simon’s Zwem Arena. Het hele jaar kan er gezwommen worden in de Arena. Sportief bewegen en eindeloos ontspannen. Op een warme zomerdag verlang je naar wat afkoeling, wat is er dan heerlijker om een duik te nemen? Een bron van verkoeling! Maar in het voor of najaar is zwemmen in water met een aangename temperatuur echt genieten.

 

Simon´s Zwem Arena is geschikt voor jong en oud

Voor de jongste gasten is er, veilig afgeschermd van de onstuimigheid, een apart peuter/ en kleuterbad (hier zwemmen alle kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A of hoger). Het dragen van een drijfmiddel is voor kinderen zonder zwemdiploma altijd verplicht.

Voor alle andere gasten hebben we mogelijkheden, zoals heerlijk baantjes zwemmen, even heerlijk bijkletsen en natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor speels waterplezier. Klik hier voor de openingstijden van Simon's Zwem Arena. Tijdens of na het zwemmen kunt u ook heerlijk genieten van een drankje, hapje of ijsje in onze horecagelegenheid. U heeft dan een prachtig uitzicht over ons overdekte zwembad.

Hebben we echt een mooie zomerse dag dan kan Simon´s Zwem Arena worden geopend en genieten we van een heerlijk buitenbad met volop vakantiesfeer. Kortom een prima dagje genieten in het water op Kampeerbos De Simonshoek.

Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft dit kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen. Kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dienen altijd met een drijfmiddel te zwemmen en dienen in het kinderbad te zwemmen. Om zonder ouders of wettelijke vertegenwoordiger te komen zwemmen dien je 8 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van diploma A+B.