Simon's Zwemfeest

Noteer alvast in de agenda!!

Het grote zwemfeest van Simon is in 2019 gepland op woensdag 1 mei!

Simon nodigt alle kinderen t/m 12 jaar uit die in zijn Zwem Arena het A, B, C zwemdiploma, hun zwemvaardigheid diploma of het EasySwim diplioma hebben gehaald en de kinderen die regelmatig de Zwem-Crea Club bezoeken. Natuurlijk mag je deze keer ook weer één vriendje of vriendinnetje meenemen naar het zwemfeest maar ook je vriendje of vriendinnetje moet minimaal een A zwemdiploma of het EasySwim diploma hebben. Kinderen die niet in ons zwembad maar elders hun zwemdiploma hebben gehaald, moeten d.m.v. een kopie van het zwemdiploma kunnen aantonen dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Uiteraard blijft dit kopie in onze administratie en hoef je dit niet elke keer mee te nemen.

Deze keer zijn er verschillende spetterende water spelletjes, ligt de super glijbaan in het water,kun je ravotten op de saturn en banaan en we gaan smullen aan de super grote tafel van lekkere frietjes met een heerlijke snack!

Dat beloofd een super gezellige en een beetje griezelige middag te worden!

 De kosten voor het zwemfeest zijn € 11,50 p.p. Dit is inclusief; zwemtarief, snoepje, frietjes, snack en 2 keer drinken.

Let op! Bij inschrijving dient er contant betaald te worden!