Wordt een echte Zeemeermin of Zeemeerman in Simon’s Zwem Arena!

Op dit moment is Simon's Zwem Arena vanwege overheidsmaatregelen gesloten. Maar wij hopen natuurlijk van harte jullie weer gauw te mogen verwelkomen. Kijk voor meer informatie op: https://www.simonshoek.nl/zwembad/algemeen

Hieronder vindt u informatie over het zeemeerminzwemmen voor als we weer geopend zijn:

Veel kinderen hebben de ultieme droom om een zeemeermin of zeemeerman te zijn. Hoogste tijd om deze droom uit te laten komen in Simon’s Zwem Arena! Ervaar hoe het voelt om als een echte zeemeermin/zeemeerman door het water te gaan.

Tijdens de zeemeermincursus leer je hoe je vloeiend en sierlijk door het water kunt bewegen. Ook doen we echte zeemeerminoefeningen, zoals draaien en het maken van een koprol. Natuurlijk leggen we ook een zeemeerminparcours af met allerlei leuke oefeningen. Daarnaast is het belangrijk dat je leert hoe je veilig kunt omgaan met de meerminstaart en hoe je deze in het water aan- en uit kunt trekken. Om de cursus te volgen dien je minimaal 7 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een A & B zwemdiploma of je EasySwim-diploma.

De kosten voor 4 lessen van 30 minuten zijn € 70,- incl. Zeemeerminparcours + certificaat. Tijdens de cursus mag je gebruik maken van onze vinnen en zeemeerminnenstaarten. Het is wel belangrijk dat je alle 4 de lessen aanwezig bent!

Lijkt jou dat ook super gaaf? Meld je dan snel aan voor de cursus! De cursus kan starten bij 5 deelnemers! Inschrijven kan per mail: info@simonshoek.nl of telefonisch 077-4661797.