EasySwim: Zwemplezierles op z'n best!

Wij staan garant voor een speelse, veilige en kindvriendelijke manier van leren zwemmen. Plezier en leren gaan hand in hand op weg naar zwemveiligheid!

Door de coronapandemie leven we nog steeds in een onzekere tijd. Door alle coronamaatregelen is het voor ons niet mogelijk om deze winter op een veilige, prettige en rendabele manier zwemlessen te geven en het zwembad open te houden. Wij snappen dat dit een vervelende mededeling is, maar helaas kunnen wij niet anders.  
Vanaf 15 maart 2021 gaan de zwemlessen weer beginnen en hopen we iedereen op een veilige manier weer te mogen verwelkomen. 
Staat uw kind op de wachtlijst, maar heeft hij/zij nog geen proefles gehad, dan nemen wij tijdig contact met u om een geschikte datum te plannen.

Wij willen dat alle jonge kinderen de allerleukste zwemlessen krijgen. Zwemlessen waar ze telkens met plezier naartoe gaan, en dit gaat zeker lukken tijdens ons sneltraject. Het sneltraject start vanaf 15 maart 2021, dus in week 11 en uiterlijk in week 45 wordt er diploma gezwommen. Dit is per kind verschillend en kan dus ook eerder zijn.
Tijdens het sneltraject starten we met 1 keer in de week een les van 1 uur. Dit wordt zo snel mogelijk verlengd naar 1 keer in de week een les van 2 uur of voor sommige kinderen 2 keer 1,5 uur. Als ze met kleding gaan zwemmen komt er op een andere dag nog 1 uur bij. Dit gebeurt altijd in goed overleg met u.

De zwemtijden worden ingepland tussen 15.15 en 18.15 uur.
In de mei- en zomervakantie gaat de zwemles door: we zwemmen dan ochtendprogramma’s. 

Kinderen kunnen bij ons starten vanaf ongeveer 5 jaar. Zij zwemmen in een vaste lesgroep van maximaal 8 tot 9 kinderen.
Wij zijn een voorstander van de juiste ontwikkelingen m.b.t. het zwemonderwijs. Mede daardoor zwemmen alle kinderen tijdens onze zwemlessen met een EasySwim-drijfpakje als hulpmiddel. Het EasySwim-drijfpakje bevordert het ontwikkelen van het watergevoel en verhoogt de beweeglijkheid van de kinderen waardoor leren zwemmen, makkelijker, sneller en met meer plezier gaat.

Prijzen
Inschrijfgeld eenmalig  €   30,00  
Badenkaart van 12 lesuren, om 1 of 2 uur per week te zwemmen  € 141,00  
Proefles eenmalig €     7,75  
Diplomageld  €   20,00  

Oefenuurtje/ kijklessen

Afhankelijk van de coronamaatregelen zullen wij kijklessen of weer een oefenuurtje gaan organiseren, dit communiseren wij tijdig.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het sneltraject of heeft u overige vragen, klik dan hier voor onze contact gegevens.