EasySwim: Zwemplezierles op z'n best!

Wij staan garant voor een speelse, veilige en kindvriendelijke manier van leren zwemmen. Plezier en leren gaan hand in hand op weg naar zwemveiligheid!

Op dit moment is Simon's Zwem Arena nog niet geopend. De overheidsmaatregelen zijn op dit moment zo dat de zwemlessen voor kinderen onder de 12 jaar weer mogen opstarten, maar voor de campinggasten en overige recreanten moeten wij nog gesloten blijven. Wij staan niet achter deze keuze omdat wij vinden dat iedereen weer (natuurlijk op een verantwoorde manier) zou moeten kunnen genieten van ons zwemwater en daarbij is het voor ons ook pas financieel haalbaar als we 7 dagen per week geopend mogen zijn voor alle zwemliefhebbers. Kijk voor meer informatie op: https://www.simonshoek.nl/zwembad/algemeen

  • Hopelijk kunnen wij vanaf 13 april a.s. weer gaan herstarten met de groepjes die al vóór de coronastop waren begonnen. Wij hebben hier op 16 maart jl. een mailtje over gestuurd naar alle ouders. Mocht je het mailtje nog niet gezien hebben, check dan ook even je spam. 
  • Staat uw kind op de wachtlijst voor het sneltraject in Simon's Zwem Arena? Dan kunt u vóór 21 maart a.s. een mailtje van ons verwachten. Houd uw mail dus a.u.b. goed in de gaten. 

Heeft u een mail ontvangen en heeft u nog vragen? Wij zouden het fijn vinden als u ons dan even een reply stuurt op de door ons gestuurde mail zodat wij alle vragen met alle aandacht en zorgvuldigheid kunnen beantwoorden. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

UITLEG SNELTRAJECT

Wij willen dat alle jonge kinderen de allerleukste zwemlessen krijgen. Zwemlessen waar ze telkens met plezier naartoe gaan, en dit gaat zeker lukken tijdens ons sneltraject. Tijdens het sneltraject starten we met 1 keer in de week een les van 1 uur. Dit wordt zo snel mogelijk verlengd naar 1 keer in de week een les van 2 uur of voor sommige kinderen 2 keer 1,5 uur. Als ze met kleding gaan zwemmen komt er op een andere dag nog 1 uur bij. Dit gebeurt altijd in goed overleg met u.

De zwemtijden worden ingepland tussen 15.15 en 18.15 uur.
In de mei- en zomervakantie gaat de zwemles door: we zwemmen dan ochtendprogramma’s. 

Kinderen kunnen bij ons starten vanaf ongeveer 5 jaar. Zij zwemmen in een vaste lesgroep van maximaal 8 tot 9 kinderen.
Wij zijn een voorstander van de juiste ontwikkelingen m.b.t. het zwemonderwijs. Mede daardoor zwemmen alle kinderen tijdens onze zwemlessen met een EasySwim-drijfpakje als hulpmiddel. Het EasySwim-drijfpakje bevordert het ontwikkelen van het watergevoel en verhoogt de beweeglijkheid van de kinderen waardoor leren zwemmen, makkelijker, sneller en met meer plezier gaat.

Prijzen
Inschrijfgeld eenmalig  €   30,00  
Badenkaart van 12 lesuren, om 1 of 2 uur per week te zwemmen  € 141,00  
Proefles eenmalig €     7,75  
Diplomageld  €   20,00  

Oefenuurtje/ kijklessen

Afhankelijk van de coronamaatregelen zullen wij kijklessen of weer een oefenuurtje gaan organiseren, dit communiseren wij tijdig.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het sneltraject of heeft u overige vragen, klik dan hier voor onze contactgegevens.