Vijf redenen om te overnachten op onze camping tijdens de Fietsvierdaagse

De Fietsvierdaagse in de Peelregio vindt standaard in juli plaats. Een evenement dat bij veel fanatieke fietsers standaard in de agenda staat. Eind december beginnen dan ook al de eerste reserveringen voor deze week binnen te stromen in ons boekingssysteem. Waarom zo vroeg? Om zeker te zijn van een fijne overnachtingsplek dicht bij de start. We hebben alle goede redenen om tijdens de Fietsvierdaagse te verblijven op onze camping voor u in kaart gebracht:

Op fietsafstand van het startpunt

Kampeerbos de Simonshoek ligt op één kilometer afstand van de startplek. Zo is er in de ochtend geen gejaag om in Meijel te komen. U start de dag rustig op vanaf  uw kampeerplek en er is alle tijd om lekker uitgebreid te ontbijten. Binnen 5 minuten bent u in het dorp en kan het fietsen beginnen.

Schitterende fietsroutes door de omgeving

Vanuit Meijel fietst kunt u alle richtingen op. De ene dag brengt de Fietsvierdaagse u naar Groote Peel gebied en een dag later bezoekt u de Maasstreek. Zo geniet u van zowel de Limburgse als de Brabantse natuur. Grenzeloos genieten dus!

fietsvierdaagse de peel

Je eigen thuis van huis

Op kampeerbos de Simonshoek zijn meerdere kampeermogelijkheden. U kunt een kampeerplek reserveren voor uw camper, caravan of tent. Zo ben je wel van huis weg, maar kun je heerlijk een eigen plek creëren. Heeft u geen eigen uitrusting? Huur dan één van onze safaritenten of kampeertonnen! Dit zijn ook hele fijne plekken om de batterij op te laden na een dagje fietsen.

Na inspanning komt ontspanning

Na een dag(deel) op de fiets heeft de inwendige mens ook wat verdiend. Een hapje en een drankje gaan er wel in. Je hoeft de rest van de dag niet meer op de klok te kijken als je voorzien bent van een kampeerplek in de buurt van Meijel. Zo hoeft u de fietsen niet meer op te laden en naar huis te rijden. Alle tijd om bij één van de vele horecagelegenheden neer te ploffen en u te laten verrassen. En vervolgens bent u binnen 5 minuten op de overnachtingsplek.

LR-IMG_0001 LR-IMG_0011

Speciaal 55+ arrangement

Kampeerbos de Simonshoek heeft een speciaal 55+ arrangement dat geldt in de week van Fietsvierdaagse de Peel. Boek een verblijf vanaf 5 nachten en ontvang een mooie korting. Dit arrangement is via de mail of telefonisch te boeken. Meer informatie over het arrangement vindt u hier.

Gunt u zichzelf ook een fijne fietsweek met mooie voordelen? We zien u graag in juli op Kampeerbos de Simonshoek voor een heerlijke mini-vakantie!