Fietsen in de omgeving

Fietsroutes (4).jpg

Fiets4daagse de Peel

Fiets4Daagse De Peel is in 2022 van 26 juli t/m 29 juli, mits het zijn doorgang mag en kan vinden i.v.m. Corona. Maar als het doorgaat, dan heeft Kampeerbos De Simonshoek voor u een speciaal 55+ arrangement indien u minimaal 5 nachten bij ons blijft kamperen: https://www.simonshoek.nl/arrangementen. Heeft u zelf geen kampeermiddel? Huur dan één van onze Bed & Breakfast kampeertonnen.

Meijel is voor de Fiets4Daagse een fijne startplaats en de startplaats ligt maar op 1,2 km afstand van onze camping. Helaas heeft de Fiets4Daagse in 2020 en 2021 geen doorgang kunnen vinden, maar wij hopen er allemaal op dat het in 2022 wel kan doorgaan. Door  de lange traditie op dit gebied waarborg Fiets4Daagse De Peel zeer goed georganiseerde fietstochten. Dit komt tot uiting in de 3 sterren waardering van de Nederlandse Toer Fiets Unie. Alle routes zullen weer met zorg zijn uitgezet en leiden u door de mooiste plekjes van de Peel.

Website Fiets4Daagse >
Fietsen in omgeving.jpg

Het vlakke Noord- en Midden-Limburg en prachtig Oost-Brabant nodigt uit om te fietsen

De Simonshoek is een paradijs voor de fietsliefhebber en in de hele regio vindt u het fietsroutenetwerk met de genummerde knooppunten. Dit eenvoudig bewegwijzerde systeem biedt u als fietser eindeloos veel routemogelijkheden. De veelzijdigheid van de natuur, zoals de eindeloze uitgestrektheid van de Groote Peel zullen u in alle seizoenen versteld doen staan.

De fietsroutes nemen u mee naar interessante musea, oude hoeves, prachtige kastelen maar ook laten ze u de rijke geschiedenis van de dorpen en steden beleven. U fietst moeiteloos over fraai aangelegde fietspaden, schilderachtige weggetjes en verkeersarme wegen.

Meer fietstips >