Fietsen in de omgeving

Fietsroutes (4).jpg

Fietsvierdaagse de Peel

Fietsvierdaagse De Peel is in 2021 van 27 juli t/m 30 juli, mits het zijn doorgang kan vinden i.v.m. Corona. Maar als het doorgaat, dan heeft Kampeerbos De Simonshoek voor u een speciaal fietsvierdaagse De Peel kampeerarrangement: vanaf € 101,50 kampeert u met 2 personen van 13 juli t/m 18 juli 2021. Heeft u geen kampeermiddel? Huur dan één van onze Bed & Breakfast kampeertonnen.

Meijel is voor de Fietsvierdaagse een fijne startplaats en de startplaats ligt maar op 1,2 km afstand van onze camping. In 2021  organiseert Fiets4Daagse De Peel voor de 45ste keer hun jaarlijks terugkerend evenement. Door hun lange traditie op dit gebied waarborgen zij goed georganiseerde fietstochten. Dit komt tot uiting in de 3 sterren waardering van de Nederlandse Toer Fiets Unie. Alle routes zijn weer met zorg uitgezet en leiden u door de mooiste plekjes van de Peel.

Meer informatie
Fietsroutes (5).jpg

Het vlakke Noord- en Midden-Limburg en prachtig Oost-Brabant nodigt uit om te fietsen

De Simonshoek is een paradijs voor de fietsliefhebber en in de hele regio vindt u het fietsroutenetwerk met de genummerde knooppunten. Dit eenvoudig bewegwijzerde systeem biedt u als fietser eindeloos veel routemogelijkheden.De veelzijdigheid van de natuur, zoals de eindeloze uitgestrektheid van de Groote Peel zullen u versteld doen staan.

De fietsroutes nemen u mee naar interessante musea, oude hoeves, prachtige kastelen maar ook laten ze u de rijke geschiedenis van de dorpen en steden beleven. U fiets moeiteloos over fraai aangelegde fietspaden, schilderachtige weggetjes en verkeersarme wegen.

Meer fietstips