Fietsen in de omgeving

Het vlakke Nood- en Midden-Limburg en prachtig Oost-Brabant nodigt uit om te fietsen

De Simonshoek is een paradijs voor de fietsliefhebber en in de hele regio vindt u het fietsroutenetwerk met de genummerde knooppunten. Dit eenvoudig bewegwijzerde systeem biedt u als fietser eindeloos veel routemogelijkheden.

De veelzijdigheid van de natuur, zoals de eindeloze uitgestrektheid van de Groote Peel zullen u versteld doen staan.

De fietsroutes nemen u mee naar interessante musea, oude hoeves, prachtige kastelen maar ook laten ze u de rijke geschiedenis van de dorpen en steden beleven. U fiets moeiteloos over fraai aangelegde fietspaden, schilderachtige weggetjes en verkeersarme wegen. Kijk voor fietstips op: http://www.liefdevoorlimburg.nl/fietsen.

Fietsvierdaagse de Peel

Fietsvierdaagse De Peel 10 juli t/m 13 juli 2018  staat weer voor de deur en Kampeerbos De Simonshoek heeft voor u een speciaal fietsvierdaagse De Peel kampeerarrangement.

Vanaf € 97,50 kampeert u met 2 personen van 9 juli tot 14 juli 2018. Heeft u geen kampeermiddel? Huur dan één van onze Bed & Breakfast kampeertonnen.

Meijel is een prima startplaats en de startplaats ligt maar op 1,2 km afstand van onze camping. Dit jaar organiseert Fiets4Daagse De peel voor de 43ste  keer hun jaarlijks terugkerend evenement. Door hun lange traditie op dit gebied waarborgen zij goed georganiseerde fietstochten. Dit komt tot uiting in de 3 sterren waardering van de Nederlandse Toer Fiets Unie. Alle routes zijn weer met zorg uitgezet en leiden u door de mooiste plekjes van de Peel. Voor informatie over de vertrekpunten, afstanden, start tijden en tarieven kunt u terecht op www.fiets4daagsedepeel.nl