Wandelen door het Limburgse landschap

Trek er te voet op uit want niet alleen per fiets kunt u het Limburgse landschap ontdekken maar ook te voet is dit mogelijk

Net zoals het fietsknooppuntensysteem is er ook Knopen Lopen in Peel & Maas, met maar liefst 350 km bewegwijzerde wandelroutes. Naast het knopen lopen mag een bezoekje aan Nationaal Park De Groote Peel niet ontbreken tijdens uw vakantie. Het bezoekerscentrum De Pelen ligt maar op 6 km afstand van onze camping. In De Groote Peel kunt u zelf uw route bepalen of één van de 3 gemarkeerde wandelroutes volgen. De mooie knuppelbruggetjes zorgen ervoor dat u de voeten droog houdt. En speciaal voor de kinderen is er in De Groote Peel het superleuke kabouterpad. Maar ook urenlang lopen zonder een mens tegen te komen, is mogelijk. Bos en heide zover het oog reikt, vlakke routes met om u heen alleen het gefluit van vogels. Heerlijk toch.

In het dorpje Meijel kunt u heerlijk 4,5 km wandelen: met de kunst- en cultuurroute Ommetje Ken Meijel of bijvoorbeeld het Struinpad. Tijdens deze wandeltocht van 13,5 km kunt u prachtige vogels spotten in de vogelkijkhut.

Kijk meer voor wandeltips op: www.liefdevoorlimburg.nl/wandelen.