Seizoenplaatsen op Kampeerbos De Simonshoek

Kampeerbos De Simonshoek heeft een keuze uit ruime seizoenplaatsen met veel diversiteit: gezellig op een kampeerveld of omringd door struiken met wat meer privacy. Er zijn 30 seizoenplaatsen op onze camping dus er is een ruime keuze naar eenieders wens. Alle seizoenplaatsen zijn uiteraard voorzien van elektra- en wateraansluiting.

Met een seizoenplaats kunt u vroeg in het voorjaar de caravan met voortent opzetten en dan kan direct het genieten beginnen. Heerlijk zo'n eigen stek die u het hele seizoen een vakantiegevoel geeft. Er valt immers veel te beleven op Kampeerbos De Simonshoek en in de omgeving. Reserveer tijdig uw seizoenplaats, want wij kunnen niet alle plaatsen als seizoenplaats verhuren.

Wij maken altijd graag kennis met u. Als u een seizoenplaats wilt reserveren, dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen om te kijken of uw favoriete plaats nog bij de beschikbare plaatsen aanwezig is. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk bellen (077-4661797) of mailen (info@simonshoek.nl)