Camping in Noord-Limburg

Kampeerplaats Simonshoek

Kampeerbos De Simonshoek is een van de gezelligste campings in Noord-Limburg. U kunt hier een heerlijk verblijf boeken voor een van onze ruime kampeerplaatsen of speciale accommodaties. Het park wordt zeer goed bijgehouden en beschikt over ontzettend veel faciliteiten zodat u onbezorgd kunt genieten. Daarnaast ligt onze camping in Meijel erg dicht bij het prachtige Nationaal Park de Groote Peel. U kunt dus makkelijk een heerlijke fiets- of wandeltocht maken tijdens uw verblijf bij Kampeerbos De Simonshoek. Ook kunt u Eindhoven, Weert of Venlo bezoeken tijdens een dagje uit, aangezien deze camping in Noord-Limburg erg dicht bij alle drie deze steden ligt.

Kijk eens op uw gemak rond op op onze speciale kampeerpagina: https://www.simonshoek.nl/kamperen 

Kamperen 2.jpg

Prachtige kampeerplaatsen

Op Kampeerbos De Simonshoek bent u natuurlijk van harte welkom om met uw eigen camper, caravan of te te komen kamperen op een van de ruime kampeerplaatsen. Alle plaatsen op onze camping in Noord-Limburg zijn voorzien van een elektra-aansluiting en een watertappunt is altijd vlakbij. Wanneer u kiest voor een Kampeerplaats Extra dan heeft u beschikking over stromend water en riool. Rondom en in horeca D'n Dennenappel op is er WiFi. Wanneer u nog niet goed weet waar op deze camping in Noord-Limburg u het liefst uw plekje boekt, bent u uiteraard van harte welkom om onze camping voorafgaand aan uw verblijf te komen bezichtigen en zelf uw favoriete plaats uit te zoeken. 

MEER INFO OVER KAMPEREN
zwembad5.jpg

Faciliteiten

Kampeerbos De Simonshoek heeft diverse mooie faciliteiten die u mag verwachten bij een goede camping in Noord-Limburg. In de gezellige horecagelegenheid D'n Dennenappel met groot terras is het goed toeven met een lekker kopje koffie, een ijscoupe of wat ander lekkers van de kaart. In het hoogseizoen worden er speciale eetavonden georganiseerd. Meer informatie hierover is te verkrijgen via de receptie van deze leuke gezinscamping in Noord-Limburg. 

De sanitairgebouwen zijn verwarmd en worden goed schoongehouden. Hierover hoeft u zich dus geen zorgen te maken. 

Simon's Zwem Arena, het zwembad van deze camping in Noord-Limburg is dagelijks geopend in het seizoen, weer of geen weer. Het schuifdak zetten we open bij mooi weer, zodat het een buitenbad met ligweide wordt. Bij slecht weer of kouder weer blijft de kap lekker dicht en blijft de temperatuur lekker constant zodat u en uw kinderen heerlijk kunnen blijven zwemmen. 

Peeldorp Meijel Verlichte Kerktoren.jpg

Reserveer uw favoriete kampeerplaats!

Bent u enthousiast over onze gezellige en mooie camping in Noord-Limburg in Peeldorp Meijel? Dan kunt u direct uw verblijf boeken via onze reserveringspagina. Heeft u nog vragen over de camping, de faciliteiten of over iets anders? Stuur dan gerust een mailtje naar info@simonshoek.nl of bel ons: 077-4661797. Wij staan u graag te woord. 

Wist u dat u bij ons zorgeloos kunt boeken? Klik op deze link en kijk wat dit betekent. 

Boek nu online uw kampeerplaats >