Sanitairgebouw

Sanitair.jpg

Maak gebruik van ons schoon en comfortabel sanitairgebouw voor een heerlijke douche, een toiletbezoek of om u heerlijk op te frissen. U vindt hier toiletten, douches, wastafels, een wascabine, een baby-room, een afwasplaats, een textiel wasplaat en een chemische stortplaats.

We begrijpen dat een verblijf in de natuur niet betekent dat u concessies moet doen aan comfort. De warme douches zorgen voor een verkwikkende start van uw dag of een ontspannen einde na een dag vol activiteiten in de natuur. Ook is gezorgd voor voldoende wasruimtes met spiegels en stopcontacten, zodat u zich op uw gemak kunt frissen. Uw welzijn staat bij ons centraal, en daarom hebben we gezorgd voor moderne en hygiënische faciliteiten die aan al uw behoeften voldoen.

Ook aan kleine kinderen hebben we gedacht. Onze kindvriendelijke voorzieningen, met aankleedtafels en familiedouches, maken het gemakkelijk voor gezinnen om van hun verblijf te genieten.

Bij Kampeerbos de Simonshoek geloven we dat een comfortabel sanitairgebouw een essentieel onderdeel is van een plezierige kampeerervaring. Daar doen we dan ook alles aan!