Jaarplaatsen in de Meijelse natuur

Gaat u regelmatig op vakantie? Het opzoeken van een andere omgeving, ontmoeten van andere mensen, ervaren van rust en achterlaten van de dagelijkse beslommeringen doet veel mensen goed. Sommigen vinden een weekend van huis voldoende, anderen zijn een week of zelfs langer vakantie aan het vieren. Wist u dat er ook huishoudens zijn die vrijwel ieder weekend en iedere vrije week op een vaste locatie elders in het land te vinden zijn. Bijvoorbeeld omdat ze geen tuin hebben, ze wonen midden in een drukke stad en sommigen vinden het gewoon heerlijk om een tweede thuis te hebben. Deze gasten kiezen vaak voor een jaarplaats. Dit is een vaste staanplaats op de camping waar u een jaartarief voor betaalt. Ook op camping de Simonshoek zijn zo nu en dan jaarplaatsen beschikbaar. Hieronder vertellen we u er meer over:

Wat is een jaarplaats?

Een jaarplaats is een ruim perceel waar u een toercaravan, stacaravan, chalet of mobiele bungalow op mag plaatsen. Deze jaarplaatsen staan het hele jaar door tot uw beschikking voor recreatief gebruik. Het perceel is uitgerust met water-, elektriciteit- en rioolaansluitingen. Zo kunt u vrije tijd en vakanties midden in de natuur door te brengen en genieten van uw eigen vakantieverblijf op het moment dat het u uitkomt.

Er is één uitzondering van wat niet hoort bij een jaarplaats en tevens belangrijk om te weten. Een jaarplaats is geen vast verblijf waarin u kunt wonen. U mag alleen recreatief gebruik maken van uw kampeerplek.

Foto jaarplaats Rene zelf 2         20220527_144834

In aanmerking komen voor een jaarplaats bij Kampeerbos de Simonshoek

Over het algemeen zijn jaarplaatsen op onze camping snel bezet. Als u de intentie heeft om een vakantieverblijf aan te schaffen, moet u redelijk snel schakelen. Bij het kopen van een stacaravan, chalet of mobiele bungalow, helpt het personeel van camping de Simonshoek u graag verder. Bijvoorbeeld met het leggen van de juiste contacten en vinden van goede leveranciers. Heeft u een passende accommodatie gevonden? Dan bieden we ondersteuning bij het plaatsen en aansluiten van uw nieuwe onderkomen.

Het komt ook voor dat huidige bezitters van een jaarplaats op Kampeerbos de Simonshoek hun vakantieverblijf te koop zetten. Dat mag als het de stacaravan, chalet of bungalow er naar onze mening netjes uitziet. U heeft dan de optie tot overname. De kosten voor de accommodatie betaalt u aan de vorige eigenaar. Aan ons bent u dan nog het bedrag voor de jaarplaats verschuldigd.Ten slotte kan het ook zo zijn dat u op een andere locatie uw stacaravan, chalet of mobiele bungalow heeft staan. Als deze aan voldoet aan onze vereisten, is het mogelijk om het verblijf over te huizen naar Kampeerbos de Simonshoek. 

Op het gebied van jaarplaatsen is er op onze camping dus van alles mogelijk. Voor het bespreken van de mogelijkheden nodigen we u van harte uit voor een kennismaking. Dan kunnen we u de camping laten zien, horen wat uw wensen zijn en vertellen wat onze verwachtingen zijn. En wie weet geniet u over een tijdje van uw eigen fijne plek op camping de Simonshoek.

HR-IMG_0019