Open Camping Dag 2024: Ervaar camping de Simonshoek

Op zaterdag 6 april 2024 nodigen honderden campings, kampeerwinkels en bedrijven in Nederland die zich bezighouden met caravans, campers en vouwwagens, enthousiaste kampeerliefhebbers uit voor de Open Camping Dag 2024! Tijdens deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend rondkijken op verschillende campings en genieten van een leuk winkelaanbod. Het doel is om meer mensen te inspireren en enthousiast te maken voor de kampeerervaring.unnamed

Ook camping de Simonshoek neemt deel aan de Open Camping Dag 2024. U kunt een wandeling maken over het terrein, u krijgt een gratis versnapering bij aankoop van een kop koffie of thee in horecagelegenheid d’n Dennenappel en er wacht bij de receptie een kleine verrassing op u. Wat dit is verklappen we nog niet.

Bent u een fanatieke kampeerder en heeft u interesse in een verblijf bij Kampeerbos de Simonshoek? Dan is een bezoek aan onze camping tijdens de open dag een extra goed idee, want u krijg 10 procent korting op uw vakantieverblijf als u deze dag reserveert bij de receptie. Dat is toch mooi meegenomen!