Testpagina

Seniorencamping Limburg

Kampeerbos De Simonshoek in Meijel is een rustige seniorencamping in Limburg waar u vooral buiten de schoolvakanties een rustige vakantie kunt beleven. De caming ligt in het Limburgse Peeldorp Meijel en is omringd door een zeer bosrijke omgeving. De camping ligt centraal in de 'driehoek' Eindhoven-Venlo-Weert, dus het is een ideaal vertrekpunt wanneer u deze omgeving wil gaan ontdekken. Het terrein van deze seniorencamping wordt dagelijks goed onderhouden en met faciliteiten zoals een fijn sanitairgebouw en een overdekt zwembad kunt u het echte vakantiegevoel ervaren. Onze seniorencamping in Limburg is het hele jaar geopend, dus ook in de herfst of in de winter bent u bij ons van harte welkom. 

Op onze seniorencamping vindt u 70 mooie, zeer ruime kampeerplaatsen. De plaatsen zijn ruim van opzet, zijn verspreid over twee gezellige kampeervelden en zijn omringd door prachtig groen. Wanneer u graag wat meer privacy heeft op uw kampeerplek dan hebben wij daar ook mogelijkheden voor. Er zijn ook plaatsen die omringd zijn door struiken en/of bomen. 

Wij hebben diverse arrangementen waarvan u gebruik kunt maken, maar een losse overnachting kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het 55+ arrangement of maak gebruik van het ACSI-tarief

Op deze plattegrond kunt u alvast een kijkje nemen wat de mogelijkheden zijn om te komen kamperen op onze seniorencamping in Limburg.