Waarom kamperen in het najaar óók heerlijk is

Veel campers en caravans staan rond deze tijd van het jaar al netjes opgestald in een loods. De zomer is voorbij en de temperatuur keldert steeds verder omlaag. Tot en met maart heb je zo geen omkijken naar uw fijne huis op wielen. Toch is het zonde om vanaf september niet meer op pad te gaan met de camper of de caravan. Wij geven vier goede redenen waarom kamperen in het najaar tóch een goed idee is: 

Natuur op z’n mooist
Zodra de herfst intreedt, wordt de natuur op z’n allermooist. Vallende bladeren, veel kleur en oppoppende paddenstoelen zijn kenmerkend voor de schoonheid van dit seizoen. Hoe heerlijk is het dan om vanaf uw kampeerplek te voet de natuur in te trekken. Ook Kampeerbos de Simonshoek is een fijne kampeerbasis in de herfstperiode. Vanaf de camping is het Simonshoekse bos met al haar pracht slechts op loopafstand. Daarnaast bent u ook nog eens in 5 minuten bij Nationaal Park de Groote Peel om een frisse neus te halen.

boswandeling

Rustig op de camping
In juni, juli en augustus gaan veel mensen op vakantie. Voor veel campings betekent dit topdrukte. Gelukkig is kamperen bij Kampeerbos de Simonshoek zelfs in de zomer een ontspannen aangelegenheid. En in het naseizoen is het altijd nog nét wat rustiger. Er zijn nu eenmaal weinig diehards die bij 10 graden in een tent liggen, dus deze vorm van kamperen wordt minder. Een buitenkans voor de echte natuurliefhebbers die houden van kalmte en in het bezit bent van een camper of caravan. Genieten van het buitenleven en de natuur is op z’n mooist!

Najaarstarief
Een ander gunstig voordeel is dat op veel campings in het naseizoen een lager tarief geldt. U betaalt vanaf september minder voor hetzelfde kampeergenot. Op vertoon van een Camping Card ACSI ontvangt u korting op uw vakantie. Bij Kampeerbos de Simonshoek gelden de laagseizoen tarieven tot 8 januari 2024. Vervolgens is toeristisch kamperen niet mogelijk tot 1 maart. Maar zodra de winterse temperaturen achter de rug zijn, is de camping weer geopend. Ook van maart tot en met half april gelden nog de kortingstarieven.

paddenstoel boswandeling          herfst

Knus
Kamperen in het naseizoen is eigenlijk heel knus. Overdag ga je lekker naar buiten. Doe de wandelschoenen en maak een heerlijke ronde door de natuuromgeving. Eenmaal terug op de camping is het heerlijk om op te warmen in de caravan of camper. En onder het genot van een warme kop thee of rood wijntje en een gezelschapsspel komt u de avond prima door in uw eigen vakantiehuis. Zo kan zelfs de tikkende regen op het dak de pret niet drukken.

Houdt u ook van kamperen en wandelen in het naseizoen? Vanaf het Noord-Limburgse Meijel kunt u genieten van de Limburgse én de Brabantse natuur. U boekt uw vakantie op Kampeerbos de Simonshoek hier.