Waarom kamperen in het najaar óók heerlijk is

Naar de weekenden van Hemelvaart en Pinksteren wordt door velen reikhalzend uitgekeken. Deze feestdagen gelden bij de meeste organisaties als wettelijk vrije dagen. Neem rondom deze dagen een beetje extra verlof op en je hebt een langere periode vakantie. Met een beetje geluk genieten we in deze periode ook al volop van de voorjaarszon. Dan is kamperen een heerlijk vooruitzicht en pak je ook nog eens deze voordelen mee:

Proef het voorjaar
We weten het natuurlijk nooit zeker. Maar de weergoden lieten ons de laatste jaren in het weekend van Hemelvaart én het weekend van Pinksteren weinig in de steek. Bij goed weer gaan we graag naar buiten en trekken we eropuit in de natuur. Het weekend van Hemelvaart en Pinksteren is daardoor een prachtige kans om Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant te ontdekken. Kampeerbos de Simonshoek in Meijel ligt in deze regio lekker centraal, want vanuit Meijel kun je alle kanten uit. 

kamperen voorjaar

Speciale prijs als u boekt van 8 t/m 12 mei én van 17 t/m 20 mei 2024
Tijdens Hemelvaart en Pinksteren geldt op Kampeerbos de Simonshoek het HEPI-arrangement. Door te kiezen voor dit aantrekkelijke arrangement, boek je beide weekenden (8 t/m 12 mei én 17 t/m 20 mei 2024) voor één gezamenlijke prijs. Deze mooie actie geldt voor 2 of meer personen (prijs afhankelijk van het aantal personen) en is inclusief één kampeermiddel, auto, elektra en exclusief toeristenbelasting. Daarnaast neem je onbeperkt een heerlijke duik in ons pas gerenoveerde (binnen)zwembad.

En er is nog een mooi extraatje binnen het HEPI-arrangement. Uw kampeermiddel mag namelijk tussen beide weekenden in gratis blijven staan. Dat scheelt een heleboel opruimwerk. Blijft u zelf ook? Dan brengen wij alleen personen, auto en elektra in rekening. Handig toch!?

caravans simonshoek           kamperen simonshoek

Twee weekenden thuis de deur dicht trekken
Een lang weekend alles loslaten wat werk gerelateerd is, voelt al heerlijk. Echter blijf je thuis vaak bezig met dagelijkse beslommeringen, zoals het huishouden, afspraken en andere vaste verplichtingen. Een paar dagen weg van huis en een andere omgeving helpen om de dagelijkse sleur te doorbreken. Het HEPI-arrangement van Kampeerbos de Simonshoek maakt het zelfs mogelijk om dit twee weekenden achter elkaar te doen. Dat wordt volop ontspannen en dat ook nog eens voor een mooie prijs.

Benieuwd of het HEPI-arrangement van Kampeerbos de Simonshoek past bij jouw voorjaarsplannen? De tarieven en de mogelijkheid om te reserveren vind je hier op onze website. Voor meer info kun je ook telefonisch contact opnemen ( 077 - 4661797) of mailen naar info@simonshoek.nl.