Camping Noord-Limburg

Kampeerbos de Simonshoek: Uw ideale kampeerbestemming in Noord-Limburg

Ontdek de Noord-Limburgse natuur en gastvrijheid tijdens een heerlijk verblijf op camping de Simonshoek. Deze kampeergelegenheid ligt aan de rand van Meijel aan de voet van een bos. Er zijn ruime kampeerplekken aanwezig met veel privacy  en er is een zwembad aanwezig. Zo geniet u volop van de aanwezige rust, maar ligt u op een centrale locatie om eropuit te gaan om de omgeving te ontdekken. Dit maakt de camping een gewild bij mensen die graag wandelen, fietsen en genieten in de natuur.

Waarom kiezen voor deze camping in Noord-Limburg?

  • Gunstige locatie: De camping ligt in een groene omgeving met veel bebossing. Daarnaast is Meijel een centrale gelegen startpunt om de prachtige landschappen en uitgestrekte natuurgebieden van Noord-Limburg én Zuid-Oost Brabant te bezoeken.
  • Faciliteiten: Comfortabele kampeerplek met ruime kampeerplaatsen voor caravans, campers en tenten. Ook is het mogelijk om een seizoenplaats, kampeerton ofeen safaritent te reserveren.
  • Activiteiten: Verken de vele wandel- en fietsroutes in Noord-Limburg, geniet van het (binnen)zwembad op de camping,  ontdek een groot aanbod aan recreatieve en culturele uitjes of bezoek de plaatselijke horeca.

Ontdek Noord-Limburg met camping de Simonshoek als kampeerbasis

Noord-Limburg biedt u een veelvoud aan grote en kleine genietmomenten. Daarnaast is de camping op slechts een steenworp afstand verwijderd van het dorp Meijel. Daar vindt u een supermarkt, een slager, een groenteboer en andere retailwinkels om u te voorzien van de dagelijkse boodschappen. Voor een heerlijke lunch of diner treft u in het dorp ook meerdere restaurants aan met verschillende keukens.

Wilt u vanaf een gastvrije camping de Noord-Limburgse omgeving en gastvrijheid ervaren? Wacht dan niet langer en boek uw kampeerverblijf op Kampeerbos de Simonshoek.  Wij staan klaar om u een heerlijke vakantie te bezorgen.