Beleef de Simonshoek

Tijdens uw verblijf op onze camping in de prachtige gemeente Peel en Maas kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten, die allen ons streven naar optimale kwaliteit weerspiegelen.

Welkom

Receptie

Bij onze receptie staan we dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, om u in- of uit te checken en u te voorzien van toeristische informatie en tips om te genieten van de omgeving van Kampeerbos De Simonshoek. Er staan heel veel folders in onze rekken dus kom gerust even kijken of er iets voor u bij zit. Op de receptie kunt u van 1 april tot 1 november dagelijks in de ochtend uw bestelde verse broodjes ophalen.  

Rondom het receptie- en horecagebouw is WiFi. Tevens verhuren wij een aantal fietsen en skelters.

Contact opnemen >
Zwembad kap open

Zwembad

Simon's Zwem Arena is een uniek zwembad waarbij u met mooi weer heerlijk in de openlucht zwemt en bij minder zonnig of koud weer lekker kunt genieten van een overdekt zwembad. De watertemperatuur is altijd rond de 29°C.

Iedere dag is er op diverse tijdstippen baantjes zwemmen (voor 18 jaar en ouder) en buiten deze tijden kan er recreatief gezwommen worden. Wij garanderen voor jong en oud elke dag veel uren zwemplezier. Kijk voor meer informatie op onze openingstijden: https://www.simonshoek.nl/recreatief-zwemmen

Het zwembad is geopend t/m 31 oktober 2022. Houd onze website in de gaten wanneer we in het voorjaar weer open zullen gaan!

 

Meer informatie >

Horeca

In de gezellige horecagelegenheid D'n Dennenappel, met royaal terras met uitzicht op het zwembad, is het gezellig toeven. Voor een heerlijke kop koffie, Limburgse vlaai, een drankje, een speciaal biertje van Lindeboom of een lekker hapje kunt u hier terecht. De openingstijden zijn variabel en worden aangegeven via ons informatieboekje Het Simonshoekje of op de krijtborden. 

Sanitair.jpg

Sanitair

Over de staat van de sanitairgebouwen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze zijn in één woord kraak helder en voorzien van toiletten, douches, wastafels, wascabine, baby-room, afwasplaats, textiel wasplaats, en chemische stortplaats.

Voor mindervalide gasten is er ook een aangepast toilet, douche en wastafel aanwezig. Natuurlijk is er ook een camperservicestation.

Speelvoorzieningen

Vervelen is niet mogelijk, er is van alles te doen op De Simonshoek. De grote airtrampoline geeft veel springplezier voor jong en oud. Op het grote sportveld ligt Simon's Playground. Hier is volop ruimte om allerlei activiteiten te ondernemen zoals volleybal, basketbal of voetbal. Ook kun je op het sportveld leuk vliegeren.

In de speeltuin kun je klimmen en klauteren en geeft de zandbak met de waterpomp veel speelplezier. Naast deze speelmogelijkheden kun je natuurlijk ook deelnemen aan de animatie-activiteiten die voor kinderen tot 10 jaar georganiseerd worden in bepaalde vakantieperiodes.

washing-machine-2668472_1920.jpg

Wasservice

Voor de vakantiewas hebben wij de wasseretteservice. U brengt de was 's morgens naar de receptie en dan bellen wij u als de was wat later weer schoon (en indien gewenst ook droog) is zodat u hem weer kunt meenemen naar uw kampeerplaats/accommodatie.