Beleef de Simonshoek

Tijdens uw verblijf op onze camping in de prachtige gemeente Peel en Maas kunt u gebruikmaken van de volgende faciliteiten:

Welkom

Receptie

Bij onze receptie staan we dagelijks van 09.00 - 17.00 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, om u in- of uit te checken en u te voorzien van toeristische informatie en tips om te genieten van de omgeving van Kampeerbos De Simonshoek. (In drukke periodes is de receptie wat langer geopend.)

Er staan heel veel folders in onze rekken dus kom gerust even kijken of er iets voor u bij zit. Op de receptie kunt u van 1 april tot 1 november van maandag t/m zaterdag in de ochtend uw bestelde verse broodjes van Bakkerijk Dikke Mik ophalen vanaf 09.00 uur.  

Rondom het receptie- en horecagebouw is gratis WiFi. Tevens verhuren wij een aantal fietsen en skelters. De kleinsten onder ons kunnen gratis gebruikmaken van de eenpersoonsskelters. Op de receptie vertellen wij u daar graag meer over!

Contact opnemen >
Zwembad kap open

Zwembad

Simon's Zwem Arena is een uniek zwembad waarbij u met mooi weer heerlijk in de openlucht zwemt en bij minder zonnig of koud weer lekker kunt genieten van een overdekt zwembad. De watertemperatuur is altijd aangenaam. 

Iedere zwemdag begint met baantjes zwemmen (voor 18 jaar en ouder) en op een aantal avonden sluiten we hier ook mee af. Buiten deze tijden kan er recreatief gezwommen worden. Wij garanderen voor jong en oud elke dag veel uren zwemplezier. Kijk voor meer informatie op onze openingstijden: https://www.simonshoek.nl/recreatief-zwemmen

In de winterperiode is Simon's Zwem Arena gesloten, maar vanaf 1 april kan er het hele seizoen weer lekker gezwommen worden. 

 

Meer informatie >

Horeca

In de gezellige horecagelegenheid D'n Dennenappel, met royaal terras met uitzicht op het zwembad, is het gezellig toeven. Voor een heerlijke kop koffie, Limburgse vlaai, een drankje, een speciaal biertje van Lindeboom of op bepaalde tijden een lekker hapje kunt u hier terecht. Houd tijdens uw verblijf de posterborden in de gaten want we origaniseren ook gezellige eetavonden! De openingstijden van D'n Dennenappel zijn variabel en worden aangegeven via ons informatieboekje Het Simonshoekje of op de krijtborden. 

Sanitair.jpg

Sanitair

Over de sanitairgebouwen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze zijn in één woord kraakhelder en voorzien van toiletten, douches, wastafels, wascabine, baby-room, afwasplaats, textiel wasplaats, en chemische stortplaats.

Voor mindervalide gasten is er ook een aangepast toilet, douche en wastafel aanwezig. Natuurlijk is er ook een camperservicestation.

Speelvoorzieningen

Vervelen is niet mogelijk, er is van alles te doen op De Simonshoek. De grote airtrampoline geeft veel springplezier voor jong en oud. Op het grote sportveld ligt Simon's Playground. Hier is volop ruimte om allerlei activiteiten te ondernemen zoals volleybal, basketbal of voetbal. Ook kun je op het sportveld leuk vliegeren. In de speeltuin kun je klimmen en klauteren en geeft de zandbak veel speelplezier!

washing-machine-2668472_1920.jpg

Wasservice

Voor de vakantiewas hebben wij de wasseretteservice. U brengt de was 's morgens naar de receptie en dan bellen wij u als de was wat later weer schoon (en indien gewenst ook droog) is zodat u hem weer kunt meenemen naar uw kampeerplaats/accommodatie.