Beleef de Simonshoek

Tijdens uw verblijf op onze camping in de prachtige gemeente Peel en Maas kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten, die allen ons streven naar optimale kwaliteit weerspiegelen.

Welkom

Receptie

Bij onze receptie staan we dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, om u in- of uit te checken en u te voorzien van toeristische informatie en tips om te genieten in de omgeving van Kampeerbos De Simonshoek. Er staan heel veel folders in onze rekken dus kom gerust even kijken of er iets voor u bij zit. Op de receptie kunt u ook dagelijks in de ochtend uw bestelde verse broodjes ophalen.  

Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om te internetten. Tevens verhuren wij fietsen en skelters.

Contact opnemen >

Zwembad

Simon's Zwem Arena is een uniek zwembad waarbij u met mooi weer heerlijk in de openlucht zwemt en bij minder zonnig of koud weer lekker kunt genieten van een overdekt zwembad. De watertemperatuur is altijd rond de 29 °C.

Regelmatig organiseren wij waterpret met de opblaasbare super glijbaan, de Aqua-Bubble en andere leuke waterspelen, maar ook 's morgens baantjes zwemmen voor volwassenen of deelnemen aan trimzwemmenFifty Fit of Aqua-joggen behoort tot de mogelijkheden. Wij garanderen voor jong en oud elke dag veel uren zwemplezier.

Meer informatie >

Horeca

In de gezellige horecagelegenheid met royaal terras en met uitzicht op het zwembad is het gezellig vertoeven. Voor een heerlijke kop koffie, Limburgse vlaai, een drankje, een speciaal biertje van Lindeboom of een lekker hapje kunt u hier terecht.

In de seizoenen kunt u op vaste dagen ook genieten van heerlijke dagschotels, pizza's en pannenkoeken!

Schotel

Frituur

Bij de frituur bakken we de frietjes heerlijk krokant en verkopen we een ruim assortiment snacks, om mee te nemen of ter plekke te consumeren. De openingstijden van de frituur communiceren wij in ons Simonshoekje.

Sanitair.jpg

Sanitair

Over de staat van de sanitair-gebouwen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze zijn in één woord kraak helder en voorzien van toiletten, douches, wastafels, wascabine, baby-room, afwasplaats, textiel wasplaats, en chemische stortplaats.

Voor minder validen gasten is er ook een aangepaste toilet, douche en wastafel aanwezig. Natuurlijk is er ook een camperservicestation.

Speelvoorzieningen

Vervelen is niet mogelijk, er is van alles te doen op De Simonshoek. De grote Air-trampoline geeft veel springplezier voor jong en oud. Op het grote sportveld ligt Simon's Playground. Hier is volop ruimte om allerlei activiteiten te ondernemen zoals volleybal, basketbal of voetbal. Ook kun je op het sportveld leuk vliegeren.

In de speeltuin kun je klimmen en klauteren en geeft de zandbak met de waterpomp veel speelplezier. Naast deze speelmogelijkheden kun je natuurlijk ook deelnemen aan het gezellige recreatieprogramma in de drukkere periodes met activiteiten voor jong en oud.

washing-machine-2668472_1920.jpg

Wasservice

Voor de vakantiewas hebben wij de wasseretteservice. U brengt de was 's morgens naar de receptie en aan het einde van de middag kan deze weer schoon en droog worden opgehaald.