Corona-update

Om u en uw medegasten een fijn en veilig verblijf te bezorgen op Kampeerbos De Simonshoek, vragen wij u vriendelijk maar dringend om onderstaande door te lezen. Op deze manier kunnen we er met z'n allen een prettige tijd van maken op onze camping. 

Heeft u klachten zoals hoesten, keelpijn en/of koorts dan verzoeken wij u om met uw partner / hele gezin / reisgezelschap thuis te blijven en uw komst naar de camping uit te stellen. Voor boekingen gelden de Algemene Annuleringsvoorwaarden (HISWA-RECRON) https://www.simonshoek.nl/algemenevoorwaarden.  

Wij vragen u vriendelijk om onderstaande basisregels in acht te blijven nemen voor zowel uw eigen gezondheid als die van uw medegasten en ons personeel:

  • Was vaak en goed uw handen
  • Geef elkaar de ruimte: 1,5 meter blijft een veilige afstand
  • Zorg voor voldoende frisse lucht
  • Blijf thuis bij klachten en laat u testen

De meest recente informatie leest u te allen tijde op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels

KAMPEREN: u kunt bij ons komen kamperen op mooie ruime plaatsen met een eigen caravan, tent of camper. Ook op deze plaatsen en in de sanitairgebouwen dienen de huidige RIVM-richtlijnen in acht genomen te worden voor eenieders gezondheid. 

VERHUUROBJECTEN: op Kampeerbos De Simonshoek hebben we prachtige verhuurobjecten met (privé)sanitair te huur. Er is daarbij keuze uit een Luxe Safaritent, een Kampeerton DeLuxe of onze unieke (Boom)kampeertonnen. Kijk voor beschikbaarheid op de site of vraag het even na op de receptie. 

ZWEMMEN: Simon's Zwem Arena is iedere dag geopend tot 15 november 2021. Er dient nog wel altijd van tevoren gereserveerd te worden voor een bepaald tijdsblok, zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan. Vanaf 6 november hanteren wij de CoronaCheck-app of de geprinte versie hiervan. Vanaf medio maart 2022 zal Simon's Zwem Arena weer geopend zijn. Houdt onze informatie op de website in de gaten!

HORECA: Onze eigen horecagelegenheid D'n Dennenappel is op dit moment zeer beperkt geopend. Wij communiceren de openingstijden in ons informatieboekje en op de krijtborden. In het dorp Meijel op 1,2 km afstand zijn echter diverse mogelijkheden om heerlijk te gaan eten. Indien de horeca geopend is, hanteren wij de CoronaCheck-app of de geprinte versie hiervan. 

OVERIG: Fietsen en wandelen in de omgeving is natuurlijk altijd mogelijk. Geniet van de prachtige natuur die deze regio te bieden heeft. 

Wij dragen zorg voor een goede hygiëne op onze locatie. 

  • Het schoonmaken van de verblijfsruimtes en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
  • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Kortom; u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt van uw verblijf genieten.

Wij wensen iedereen een fijn verblijf. Blijf gezond, help elkaar en geniet!

Met vriendelijke groet Piet en Irma van Heugten en Simon's Team.