Corona-update

Om u en uw medegasten een fijn en veilig verblijf te bezorgen op Kampeerbos De Simonshoek, vragen wij u vriendelijk maar dringend om onderstaande door te lezen. Op deze manier kunnen we er met z'n allen een prettige tijd van maken op onze camping. 

Heeft u klachten zoals hoesten, keelpijn en/of koorts dan verzoeken wij u om met uw gehele gezin thuis te blijven en uw komst naar de camping uit te stellen. Neem contact met ons op, dan vinden we samen een passende oplossing volgens het Zorgeloos Boeken

Wij vragen u vriendelijk om onderstaande basisregels in acht te nemen voor zowel uw eigen gezondheid als die van uw medegasten en ons personeel:

De 1,5 meter afstand blijft de allesbepalende norm. Blijf elkaar de ruimte geven. Kijk voor de laatste adviezen van de overheid op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels

Overige voorzorgsmaatregelen:

  • Was vaker je handen
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen
  • Indien u of een medereiziger de volgende klachten heeft, laat u dan testen en blijf thuis: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

KAMPEREN: u kunt met uw partner of gezin bij ons komen kamperen op mooie ruime plaatsen met een eigen caravan, tent of camper. Ook op deze plaatsen en in de sanitairgebouwen dienen de RIVM-richtlijnen in acht genomen te worden voor eenieders gezondheid. 

VERHUUROBJECTEN: op Kampeerbos De Simonshoek hebben we prachtige verhuurobjecten met (privé)sanitair te huur voor partners of gezinnen. Er is daarbij keuze uit een Luxe Safaritent, een Kampeerton DeLuxe of onze unieke (Boom)kampeertonnen. Kijk voor beschikbaarheid op de site of vraag het even na op de receptie. 

ZWEMMEN: Simon's Zwem Arena is iedere dag geopend. Er dient altijd van tevoren gereserveerd te worden voor een bepaald tijdsblok.  

HORECA: Onze eigen horecagelegenheid D'n Dennenappel is op dit moment zeer beperkt geopend. Wij communiceren de openingstijden in ons informatieboekje en op de krijtborden. In het dorp Meijel op 1,2 km afstand zijn echter diverse mogelijkheden om heerlijk eten te bestellen of af te halen. 

OVERIG: Fietsen en wandelen in de omgeving is altijd mogelijk. Geniet van de prachtige natuur die deze regio te bieden heeft. 

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op: https://www.rivm.nl

Wij dragen zorg voor een goede hygiëne op onze locatie. 

  • Het schoonmaken van de verblijfsruimtes en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
  • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Kortom; u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt van uw verblijf genieten.

Wij wensen iedereen een fijn verblijf. Blijf gezond, help elkaar en geniet!

Met vriendelijke groet Piet en Irma van Heugten en medewerkers.