Er op uit

Belfort De Vossenberg.jpg

Uitkijktoren Belfort Vossenberg 

https://belfortvossenberg.nl/ 

Beklim de 22 meter hoge uitkijktoren en geniet van de prachtige natuur, de vele vogelsoorten en de spectaculaire vergezichten vanaf deze indrukwekkende toren. Ervaar rondom de toren ook een stuk van de geschiedenis welke zich heeft afgespeeld in De Peel. De kazematten zijn weer toegangelijk gemaakt waardoor u een inzicht krijgt in hoe de militairen de (ook naastgelegen) kazematten verdedigden tegen de vijand. 

Deze toren ligt op wandelafstand van de camping, en is ook met de fiets makkelijk te bereiken. Voor meer informatie kunt u terecht op de receptie. Wij beantwoorden graag uw vragen. 

Mind Mystery 3.jpg

Mind Mystery 

https://www.mindmystery.nl/nl/

Waan je in de mysterieuze wereld van Siebrandt: een eigenzinnige uitvinder die hier ooit woonde en tijdens een van zijn experimenten een enorme knal veroorzaakte die het huis op zijn kop heeft gezet. In de kleinschaligheid van Mind Mystery ervaar je de meest rare illusies, leuke trucjes en uitdagende puzzels. Wat denk je er van om in een het huis rond te lopen waar alles op z'n kop is? En probeer maar eens uit het spiegeldoolhof te komen met je papa of mama. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan het museum waar water omhoog stroom en je naar veel optische illusies kan kijken. 

Toverland 1.jpg

Attractiepark Toverland

https://www.toverland.com/

Op nog geen 20 minuten rijden van Kampeerbos De Simonshoek ligt het avontuurlijke attractiepark Toverland. Met diverse belevingswerelden is het een aantrekkelijk park voor jong en oud. Zo is het 'Land van Toos' overdekt en zeer geschikt voor kleine kindjes en belevingswereld Ithaka juist voor helden die hun grootste angsten willen trotseren. Ontdek nog meer supergave werelden door hierboven op de link naar de site te klikken en boek daar ook direct je online tickets met korting!

VRBOXX.jpg

GELOOF JE OGEN NIET! - VR Escaperoom

www.vrboxx.nl  

Samen met je team stap je binnen in een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Altijd al willen vechten met een draak of reizen door de tijd? Bij VR Boxx is het mogelijk! Onze VR escaperooms geven een nieuwe dimensie aan escaperooms, waardoor je je in een compleet andere wereld waant. Wij verrassen jullie met een unieke ervaring waar iedereen nog lang over napraat. De combinatie van de beste techniek met hoogwaardige software zorgt voor een unieke ervaring waarbij werelden zich letterlijk voor je openen. Bij ons is het mogelijk om door de tijd te reizen, met draken te vechten, een ruimtewandeling te maken of de magische onderwaterwereld te ontdekken.