Er op uit

Belfort De Vossenberg.jpg

Uitkijktoren Belfort Vossenberg 

https://belfortvossenberg.nl/ 

Beklim de 22 meter hoge uitkijktoren en geniet van de prachtige natuur, de vele vogelsoorten en de spectaculaire vergezichten vanaf deze indrukwekkende toren. Ervaar rondom de toren ook een stuk van de geschiedenis welke zich heeft afgespeeld in De Peel. De kazematten zijn weer toegangelijk gemaakt waardoor u een inzicht krijgt in hoe de militairen de (ook naastgelegen) kazematten verdedigden tegen de vijand. 

Deze toren ligt op wandelafstand van de camping, en is ook met de fiets makkelijk te bereiken. Voor meer informatie kunt u terecht op de receptie. Wij beantwoorden graag uw vragen. 

Mind Mystery 3.jpg

Mind Mystery 

https://www.mindmystery.nl/nl/

Waan je in de mysterieuze wereld van Siebrandt: een eigenzinnige uitvinder die hier ooit woonde en tijdens een van zijn experimenten een enorme knal veroorzaakte die het huis op zijn kop heeft gezet. In de kleinschaligheid van Mind Mystery ervaar je de meest rare illusies, leuke trucjes en uitdagende puzzels. Wat denk je er van om in het huis rond te lopen waar alles op z'n kop is? En probeer maar eens uit het spiegeldoolhof te komen met je papa of mama. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan het museum waar water omhoog stroomt en je naar veel optische illusies kunt kijken. 

Toverland 1.jpg

Attractiepark Toverland

https://www.toverland.com/

Op nog geen 20 minuten rijden van Kampeerbos De Simonshoek ligt het avontuurlijke attractiepark Toverland. Met diverse belevingswerelden is het een aantrekkelijk park voor jong en oud. Zo is het 'Land van Toos' overdekt en zeer geschikt voor kleine kindjes en belevingswereld Ithaka juist voor helden die hun grootste angsten willen trotseren. Ontdek nog meer supergave werelden door hierboven op de link naar de site te klikken en boek daar ook direct je online tickets met korting!