Horeca

Horeca.jpg

In onze horecagelegenheid D'n Dennenappel beleef je een heerlijke tijd. Het is een karakteristieke bar met volop zitgelegenheid inclusief een fijn terras met uitzicht op het zwembad. Of je nu zin hebt in goede koffie, Limburgse vlaai, een verfrissend drankje, of een speciaal biertje van Lindeboom, je zit hier goed. En op bepaalde momenten serveren we hier ook heerlijke hapjes. De ideale manier om in contact te komen met andere campinggasten. Zo maakt u kennis met gasten uit alle windstreken en deelt u gezellige momenten of vakantieideeën met elkaar

Houd ook onze posterborden in de gaten voor een portie extra gezelligheid. In D’n Dennenappel worden namelijk ook af en toe leuke eetavonden georganiseerd! Op deze avonden wordt voor u gekookt. U hoeft zich alleen maar aan te melden en vervolgens kunt u heerlijk aanschuiven.

Afhankelijk van het seizoen kunnen de openingstijden van D’n Dennenappel variëren. Recente openingstijden ontvangt u bij de receptie in de vorm van ons campingbrochure "Het Simonshoekje". Daarnaast is het zichtbaar op de krijtborden voor de deur.

Kom langs en geniet van de relaxte sfeer van horecagelegenheid D’n Dennenappel, waar we je verwelkomen met lekker eten en drinken in een gezellige setting.