Camping aan het bos in Noord-Limburg

Kampeerbos de Simonshoek: Overnachten aan de rand van het bos

Op deze fijne camping in Noord-Limburg komt de frisse geur van naald- en loofbomen u tegemoet, hoort u de vogels volop zingen en is het bovenal heerlijk rustig. Een knusse plek om te overnachten in het buitengebied van Meijel aan de rand van een uitgestrekt bosgebied. Kamperen bij ons betekent onbeperkt wandelen en fietsen in de natuur, rust en comfort. Een gunstige kampeerplek voor vakantiegangers met caravan, camper of tent die graag actief zijn en ervan houden om nieuwe omgevingen en natuurgebieden te ontdekken. De camping is voorzien van moderne faciliteiten, ruime kampeerplekken en gastvrije service, dus het belooft een heerlijk verblijf te worden!

Waarom kiezen voor Noord-Limburg en Kampeerbos de Simonshoek?

Limburg staat bekend om haar prachtige natuur, variërend van mooie bossen tot uitgestrekte heide. De camping grenst dan ook aan een mooi bosgebied en ligt op minimale afstand van natuurgebied de Groote Peel. Een plek die iedere natuurliefhebber zeker niet mag overslaan. De kampeerplaats is gelegen tussen het dorp en buitengebied van het Noord-Limburgse Meijel. Dit maak dat u overnacht in een rustige natuuromgeving, maar er is in de omgeving voldoende mogelijkheid tot recreatie en amusement. 

  • Verken de talloze wandelroutes in de hele regio, maar ook direct vanaf de camping
  • Stap op uw fiets en verken de prachtige omgeving met uitgestippelde fietsroutes
  • In het dorp liggen meerdere supermarkten waar u boodschappen kunt doen.
  • Bezoek de plaatselijke horeca voor lunch en/of diner en een dosis ongekende gastvrijheid

Zijn kamperen en veel in de natuur zijn de ingrediënten die u nodig heeft voor een prettige vakantie? Reserveer dan een kampeerplek bij Kampeerbos de Simonshoek en laat uzelf onderdompelen in een onvergetelijke Limburgse ervaring.