Overnachten in een kampeerton Noord-Limburg

Overnachten in een kampeerton: Een onvergetelijke ervaring in Noord-Limburg

Overnacht in een sfeervolle kampeerton voor een unieke kampeerervaring in het mooie Noord-Limburg! Kampeerbos de Simonshoek heeft op haar camping meerdere kampeertonnen staan die u een heerlijk vakantie bezorgen vol charme en gezelligheid. Een unieke concept aan de rand van de natuur, maar toch geniet u van fijne basisvoorzieningen. Op deze camping geniet u van alle belangrijke voorzieningen, waaronder ruime plekken, rust, sanitaire voorzieningen en vriendelijk personeel dat u graag te woord staat. Daarnaast biedt Noord-Limburg volop mogelijkheden tot wandelen, fietsen, uitstapjes en het bezoeken van omliggende steden. Jouw verblijf in een kampeerton gaat hierdoor zeker slagen!

Waarom kiezen voor een kampeerton in Noord-Limburg?

Slapen in één van de kampeertonnen van camping de Simonshoek is een unieke beleving. Het is toch nét een tikkeltje unieker dan regulier kamperen. Daarnaast staat regio Noord-Limburg bekend om haar uitgestrekte natuurgebieden met groene bossen en mooie uitzichten. Dat betekent heerlijk wakker worden in de natuur én biedt volop mogelijkheden voor lange wandelingen of fietstochten. Bij de receptie van de camping  en online zijn meerdere wandel- en fietsroutes te vinden van verschillende afstanden. Daarnaast zijn er meerdere horecagelegenheden en supermarkten in de nabijheid, zodat u op het gebied van eten en drinken niets tekort komt. Boek daarom nu nog een kampeerton. Dan bent u verzekerd van een memorabel en geslaagd verblijf in Noord-Limburg.

Bekijk de verschillende kampeertonnen op onze website en reserveer vervolgens slaapplek die u het meeste aanspreekt. Het wordt een onvergetelijk tijd op camping de Simonshoek vol gezelligheid, avontuur en natuur.