Safaritent boeken Noord-Limburg

Kamperen in een safaritent in Noord-Limburg: Luxe, natuur & avontuur

Ontdek het gemak van kamperen met luxe en ga voor een kampeerervaring in een safaritent. Zo bent u dicht bij de natuur, maar bezit u toch de faciliteiten om uw verblijf net wat aangenamer te maken.  De safaritent van camping de Simonshoek in Noord-Limburg is namelijk een comfortabele tent, met een keukenblok, overdekte terrasvlonder, eigen sanitair en een pelletkachel. Het terrein ligt in een rustige omgeving aan de voet van een bos. Zo komt u helemaal tot rust en wordt u in de ochtend ontwaakt door het gefluit van de vogels. Ondanks dat u in een tent slaapt is het toch fijn om bij het opstarten van de dag gebruik te kunnen maken van een aantal basisvoorzieningen. Dat is het mooie van deze safaritent in het Noord-Limburgse Meijel. Je kunt genieten van het buitenleven zonder in te leveren op comfort en gemak.

Waarom kiezen voor een safaritent in Noord-Limburg? 

Meijel ligt in een regio met veel prachtige natuurgebieden binnen bereik, zoals de bosgebieden in Nederweert en Weert, het Leudal, de Groote Peel en het Maasgebied. En ook Meijel kent vele mogelijkheden tot wandelen en fietsen in de natuur. Daarnaast leert u de omgeving kennen door middel van een breed aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Zo liggen steden, zoals Eindhoven, Roermond, Weert en Venlo allemaal op  slechts een half uur rijden van de camping. Combineer uw kampeerervaring in de safaritent  daarom met leuke uitjes in regio Noord-Limburg. Dan gaat u zeker weten met de mooiste herinneringen huiswaarts.

Wilt u de safaritent reserveren? Boek dan nu via het online boekingssysteem uw vakantie. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen naar info@simonshoek.nl. Graag tot snel!