Camping met zwembad Noord-Limburg

Camping met zwembad in Noord-Limburg

Hoe lekker is het om na een flink stuk wandelen of fietsen op een zonnige dag nog even een duik te nemen in het zwembad op de camping. Dit kan op camping de Simonshoek in Meijel! Na een prachtige dag vertoeven in de prachtige natuur van Noord-Limburg, koelt u heerlijk af in ons vernieuwde zwembad. Houdt u van kamperen en is een zwembad voor u een prioriteit? Dan is nu het moment om uw kampeerplek te boeken. Zo kunnen vakantiegangers die graag een actieve invulling geven aan de dag zich lekker inspannen om vervolgens lekker te ontspannen. Het zwembad op deze camping in Noord-Limburg heeft de perfecte lengte om heerlijk baantjes te trekken.

Waarom kiezen voor deze camping met zwembad in Meijel?

Kampeerbos de Simonshoek heeft een prettige ligging aan de voet van een bos en tussen het dorp Meijel en het platteland. U overnacht dus in een rustige natuuromgeving, maar belangrijke faciliteiten waaronder de supermarkt en horecagelegenheden zijn binnen 5 minuten te bereiken. Ook is onze camping het perfecte startpunt voor het verkennen van de regio. Natuurgebieden, zoals natuurgebied de Groote Peel en het Leudal, liggen om de hoek. Daarvoor zijn oneindig veel wandel- en fietsroutes te verkrijgen bij de receptie.

Op deze Noord-Limburgse camping ontbreekt het u aan niets. Wij maken u graag wegwijs op de camping en in de omgeving,  bieden daarnaast moderne voorzieningen en de kampeerplekken zijn ruim en rustig. Dit in combinatie met het grote zwembad, zorgt ervoor dat u een heerlijke vakantie tegemoet gaat!

Bent u klaar om te genieten van een gemoedelijk verblijf in Noord-Limburg vol natuur, ontspanning en zwemplezier? Reserveer dan nu uw kampeerplek op onze camping en beleef een heerlijke tijd.