Camping Peel en Maas

Camping de Simonshoek: Voor een heerlijke vakantie in Peel en Maas

Bent u op zoek naar een kampeerverblijf in Peel en Maas? Voor fanatieke wandelaars en fietsers is  Kampeerbos de Simonshoek een prettige camping om te overnachten. Op deze camping in Meijel (gemeente Peel en Maas) komen natuur, rust en gastvrijheid samen op één plek. Zo laat u de dagelijkse drukte even achter u en laadt u zelf helemaal op in de uitgestrekte natuurgebieden die Peel en Maas bezit. Denk daarbij aan de Maas en de Groote Peel, maar ook het Leudal en de natuur rondom Nederweert en Weert. Onze camping ligt voor het bezoeken van deze plekken op een ideale locatie in gemeente Peel en Maas, maar ook tegen de grens van Brabant. Reserveer een verblijf bij camping de Simonshoek en u kunt als actieve wandelaar of fietser alle windrichtingen uit voor het ontdekken van Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant.

Waarom kiezen voor deze kampeerplek in Peel en Maas?

Onze camping ligt op een rustige locatie in Peel en Maas. Kampeerders met een caravan, camper of tent zijn van alle gemakken voorzien. Zo verblijft u op een heerlijke ruime plek, kunt u gebruik maken van een schoon sanitairgebouw, van het zwembad en er staat een team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Een fijne basis dus om te overnachten en op slecht 5 tot 15 minuten rijafstand van belangrijke voorzieningen, zoals supermarkten, horecagelegenheden en winkels in Peel en Maas. Vanuit de camping zijn vele culturele en recreatieve activiteiten prima te bereiken. Zo vindt u tijdens de vakantie een mooie afwisseling tussen actief bezig zijn en het ontdekken van historie en cultuur.

Reserveer vandaag nog een heerlijk verblijf op camping de Simonshoek in gemeente Peel en Maas. Ons toegewijde team staat klaar om u te verwelkomen en te zorgen voor een onvergetelijke vakantie.