Seniorencamping in Noord-Limburg

Camping voor senioren in Meijel: Kamperen in Noord-Limburg

Welkom op de website van camping de Simonshoek in het Noord-Limburgse Meijel. Een heerlijke plek voor senioren in een omgeving met veel natuur, rust, comfort en gezelligheid. Op deze kampeergelegenheid aan de rand van het Simonshoekse bos in Meijel ontbreekt het u aan niets. De camping is een gewilde plek bij senioren met caravans, campers en tenten. In Noord-Limburgse liggen namelijk meerdere prachtige natuurgebieden waar u onbeperkt kunt wandelen of fietsen. Daarnaast is er op de camping een groot zwembad aanwezig waarin u baantjes kunt trekken of verkoeling kunt zoeken. Ook worden er in onze horecagelegenheid regelmatig activiteiten georganiseerd waar u aan kunt deelnemen. Kiest u liever voor rust? Onze camping bezit ruime kampeerplaatsen, dus ook dat gaat zeker lukken bij Kampeerbos de Simonshoek.  

Waarom kiezen voor deze seniorencamping in het Noord-Limburgse Meijel?

Onze camping is een heerlijke uitvalsbasis als uw vakantieplannen veelal bestaan uit wandelen en fietsen in de omgeving. Kampeerbos de Simonshoek is namelijk een rustige camping met prachtige natuurgebieden in de nabijheid. Bij ons laat u dus de drukte van thuis helemaal achter u! Verken vanuit Meijel het prachtige landschap en historische bezienswaardigheden. En geniet bij terugkomst van de faciliteiten die het dorp te bieden heeft. In Meijel zijn meerdere supermarkten en horecagelegenheden, waardoor de inwendige mens ook niets tekort komt. Het belooft een heerlijke tijd te worden!

Interesse? Reserveren of informatie aanvragen over een heerlijke seniorenvakantie in Meijel kan bij camping de Simonshoek online, telefonisch en per e-mail. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u een plezierig en zorgeloos verblijf heeft.