Actieve vakantie voor senioren in Noord-Limburg

Wandelen, fietsen en ontspannen in Noord-Limburg

Ontdek de perfecte combinatie van veel natuur,  comfort en rust tijdens een kampeervakantie op camping de Simonshoek. U gaat een onvergetelijke tijd tegemoet in deze Noord-Limburgse streek, als u houdt van wandeltochten, fietsavonturen en culturele ontdekkingen. De omgeving heeft een gevarieerd landschap met de Maas, het Peelgebied en meerdere bos- en natuurreservaten als hoogtepunten. Boek vandaag nog als u verzekerd wilt zijn van een actieve vakantie met vele bezienswaardigheden.

U geniet bij Kampeerbos de Simonshoek van comfortabele accommodaties of ruime kampeerplekken. Daarnaast heeft u toegang tot alle uitstekende voorzieningen op de camping, zoals het sanitairgebouw, onze horeca en het (binnen)zwembad. Een fijne kampeerbasis waar veel ondernemende senioren gebruik van maken. In de buurt van de camping starten vele wandelingen en fietstochten die u door het Noord-Limburgse en Brabantse landschap leiden. En ook de grote steden Eindhoven, Roermond, Weert en Venlo zijn vanuit Meijel op minder dan 30 minuten rijafstand.

Noord-Limburg ontdekken en verkennen vanuit camping de Simonshoek in Meijel

Vanuit Kampeerbos de Simonshoek, aan de rand van het bos in Meijel, dompelt u uzelf volledig onder in de schoonheid en cultuur van Noord-Limburg. U gaat een vakantie tegemoet met natuur, historische bezienswaardigheden en lokale lekkernijen. De ideale verblijfplek voor senioren die houden van een rustige verblijfplek, maar toch het gemak van een plaatselijke supermarkt, bakker, slager en meerdere horecagelegenheden willen.

Bent u op zoek naar een fijne seniorencamping voor het maken van mooie herinneringen in een fantastische natuurregio? Reserveer dan nu uw kampeerplek op camping de Simonshoek in het Noord-Limburgse Meijel. Dan kan de voorpret op uw vakantie alvast beginnen!