Kampeerplek voor caravan of camper in Noord-Limburg

Kampeerplek voor caravan of camper in Noord-Limburg

Staat een vakantie in Noord-Limburg dit jaar op uw lijstje. Voor een fijne kampeerplek met alle noodzakelijke faciliteiten, raden we Kampeerbos de Simonshoek in het Noord-Limburgse Meijel van harte aan. De kampeerplekken geven u een groot gevoel van privacy, zodat u ongestoord van uw vakantie kunt genieten. De camping ligt aan de rand van een bosgebied. Vanaf uw kampeergelegenheid loopt u rechtstreeks de natuur in. Daarnaast heeft regio Noord-Limburg ontbelbaar veel mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Online en bij de receptie vindt u routes met variërende afstanden. Gaat u met de caravan of camper op vakantie en houdt u van de Limburgse natuur, lekker in beweging zijn en ook voldoende ruimte voor ontspanning? Boek dan een kampeerplek op camping de Simonshoek in Meijel!

Waarom kiezen voor camping de Simonshoek in Noord-Limburg?

Kampeerbos de Simonshoek heeft alle voorzieningen voor het beleven van een fijne kampeervakantie met caravan of camper. Onze kampeerplekken bieden u privacy, comfort en de camping is van alle gemakken voorzien. Zo vindt u ruime kampeerplekken, nette sanitaire voorzieningen, een heerlijk (binnen)zwembad en gastvrij personeel.

Daarnaast bereikt u binnen 5 minuten het dorpscentrum van Meijel. Daar vindt u meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, horecagelegenheden voor lunch, diner of een lekker drankje en de plaatselijke bakker voor vers brood in de ochtend. Komt u ook proeven van de Noord-Limburgse cultuur en natuur? Reserveer dan een kampeerplek voor uw caravan of camper en kom Noord-Limburg ontdekken!