Kampeerton boeken Noord-Limburg

Kampeerton huren in Noord-Limburg: Uniek, gezellig & avontuurlijk

Ervaar op camping de Simonshoek hoe uniek overnachten in een kampeerton is. Een kampeerervaring aan de rand van het bos, maar toch geniet u van de meest noodzakelijke faciliteiten. Op camping de Simonshoek in het Noord-Limburgse Meijel staan vier verschillende kampeertonnen met elk haar eigen charme. Zo zijn er twee boomhutten op hoogte tussen de bomen en twee kampeertonnen bevinden zich op de grond. Bij één van de kampeertonnen heeft u zelfs een hottub tot uw beschikking. Dat maakt deze unieke kampeerervaring helemaal compleet en zorgt voor maximale ontspanning.

De kampeertonnen bieden alles wat u nodig heeft voor een fijn verblijf en tegelijkertijd ervaart u toch de charme van kamperen mee. Uw accommodatie bestaat uit comfortabele slaapplekken, kookfaciliteiten en een toilet. Douchen doet u in het centrale sanitairgebouw van de camping. Wilt u Noord-Limburg ontdekken en lijkt overnachten in een kampeerton u een fantastische beleving. Selecteer dan uw favoriete kampeerton en bekijk op de website of er op de door u gewenste datum plek vrij is.

Waarom kiezen voor een kampeerton in Noord-Limburg?

Deze kampeertonnen op Kampeerbos de Simonshoek in Meijel staan garant voor een authentieke kampeerervaring met een modern tintje. De compacte kampeertonnen zijn daarom ideaal voor koppels, families en vriendengroepen. Overdag trekt u er op uit en wandelt of fietst u door één van de vele natuurgebieden in Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant. Bij de receptie helpen we u graag met het vinden van mooie routes met gepaste afstanden.

Het dorpscentrum van Meijel ligt op 5 minuten afstand van uw overnachtingsplek. Daar kunt u boodschappen doen in één van de lokale winkels en supermarkten. En vergeet ook niet om u onder te dompelen in de Noord-Limburgse gastvrijheid en breng een bezoek aan de horeca. Maak uw bezoek compleet door deel te nemen aan de vele recreatieve en culturele activiteiten die in de hele regio aangeboden worden. Zo wordt het slapen in de kampeerton een unieke beleving waar u nog lang over napraat.

Reserveer nu één van de kampeertonnen van camping de Simonshoek en ontdek Noord-Limburg in een vakantie vol avontuur, gezelligheid, natuur en ontspanning.